Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen reménytelen ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen reménytelen ez a Badoo?

Figyelt kérdés

Nézegetek profilokat, egyikhez ki van írva, nem dohányzó, erre a fotón: szivarral...

Másik kiírja, amúgy kapcsolatban van. Én kérek elnézést? XD

Harmadik. Csak megnéztem, nem is szavaztam rá, erre rámír...

Mindig azt mondják nekünk nőknek, hogy csak szűrnünk kell jól, de hát mi alapján? :(

2023. márc. 30. 17:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

3# gondolom nemrég badoozzott, és azt reklámozta, hogy te "megnézted".

és igen, vannak ilyen profilok, tinderen is. Válogatni kell

2023. márc. 30. 17:47
 2/23 A kérdező kommentje:
Érdemes előfizetni? Mert ez így rossz, hogy nem nézhetem meg, aki rám szavaz. Így kb. Az egésznek semmi értelme, de hát tudom, hogy a lehúzásra mennek. :(
2023. márc. 30. 17:50
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincs értelme :S
2023. márc. 30. 17:52
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinteséget. Tinder? Azt azért nem próbáltam, mert rosszabbakat hallok róla, mint a Badoorol.
2023. márc. 30. 17:54
 5/23 Gymnospermatophyta ***** válasza:
88%
4: Nem veszítesz vele semmit. Próba szerencse. Van akinek meg az jött be. De persze ott sem látod az embereket, ha nem fizetsz érte, max a legutolsó ember nevét aki jobbra húzott (meg a homályt). Aztán lehet sakkozni akit kiad, hogy ő lehetett-e. Ezt Badoo-n is megteheted, ott úgy vettem észre jobban előbbre dobja a pakliban azokat, akik szíveztek. Ott azért eléggé fel lehet ismerni az alakokat a homályosított képhez viszonyítva szerintem.
2023. márc. 30. 18:00
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
ha sokallod az árát, refundolhatsz, bár az kicsit sok melót igényel :D
2023. márc. 30. 18:32
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyomj rá, hogy profil törlése és kapsz ingyen prémiumot 🤣
2023. márc. 30. 19:24
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Tinderen egyértelműen a magasabb státuszú, magasabb jövedelmű, diplomás és külsőleg túlnyomórészt vonzó, dekoratív emberek vannak, míg a Badoo-n azért finoman szólva... vegyes a választék.

De nagyon nagy hányadban trash a közönség a Badoo-n a Tinderhez képest, furcsállnám, ha te nem így látnád. Gondolom a férfi felhozatal se különb ott.

2023. márc. 30. 22:21
 9/23 anonim ***** válasza:
*illetve az egyetemistákat kihagytam, Tinderen sokkal több egyetemista is van, mint a Badoo-n. Egyszerűen értelmesebb, dekoratívabb, igényesebb a közeg, mint Badoo-n. Nőként, főleg ha dekoratív nő vagy, igényesebb körrel fogsz találkozni Tinderen, már ha regisztrálsz. Férfiként nehezebb terep a Tinder, bár vannak kivételek, nekem pl. a Badoo volt a keményebb terep.
2023. márc. 30. 22:26
 10/23 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, lehet adok akkor egy esélyt a Tindernek. Én már a PhD-mat csinálom, 3 sráccal beszéltem Badoon, szinte azonnal elmesélték, mennyire hányattatott gyerekkoruk volt. :( Persze sajnáltam őket nagyon, de én annyira rendezett hátérrel rendelkezem, hogy még lakást is tudtak venni a szüleim. Ez azért nem hasonlítható össze azzal, hogy valakinek a továbbtanulási esélyt se tudták megadni a szüleik.
2023. márc. 30. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!