Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogy mindíg azok a nők várják a lenyűgözést, akiknél a festék száradását nézni is izgalmasabb?
9
Gyerekkori barátok vagyunk, nagyokos. Én is nő vagyok.
Valaki mellett halálra unom magam, más mellett pesig elememben vagyok.
A férfi váltja ki azt hogy egy nő neki mit tükröz vissza.
"Én nem tehetek róla hogy a felfújt szájú, extracsöcsű, persze kirakva tipusú nőket akarják szóra bírni, náluk tepernek ezerrel a pasik, mert ugye azokra már feláll, tehát csak meg kell beszéltetni a nőt hogy aztán be is tudd tenni."
Nem, valóban nem tehetsz róla.
Arról viszont igen, hogy erősen általánosítasz.
Abszolút nem jön be az insta-celeb kinézetű csaj, a szomszéd lány típusra bukom.
Viszont rengeteg ilyen nő van azok között is, akik nem a méhkirálynő típusok, hogy 1000 pasi döngi körül őket. A teljesen normális, átlagos, papíron intelligens nők között is sok olyan van, aki csak várja a férfitől a csodát, de minimálisan vesz részt az egészben.
16
De meg egyáltalán, mi ez az őrület, hogy csak a póthajas, hidrogénszőke, agyatlan szilikonhulladékok "szépek".
Néhány válaszoló tényleg nem látott még TERMÉSZETES szépséget? Soha? Egyet sem?
"A férfi váltja ki azt hogy egy nő neki mit tükröz vissza."
Ja, nő és az integritás sose járt még kéz a kézben.
"De meg egyáltalán, mi ez az őrület, hogy csak a póthajas, hidrogénszőke, agyatlan szilikonhulladékok "szépek"."
Nem vagyok már tini, 30 feletti nőkkel kezdek jellemzően, de még az ő köreikben is az az általános vélekedés, hogy a "pasiknak csak a megcsinált mellű, műhajú nők kellenek".
Ilyenkor vissza szoktam kérdezni, hogy a közös ismerőseink körében mondják már meg, hogy melyik srácnak van ilyen műcsaja?
Az igazán nem az én hibám, hogy ezek a hölgyek csak a "vállalkozó típust" (kigyúrt, tetovált, nagymenő) veszik észre férfiből, aki valóban az "lakótelepi szépasszony" stílusra bukik
""Mondj valamit!", "Mesélj valamit!", "Van valami témád?", "Csináljunk valamit!""
Én ezeket férfiaktól hallottam. Semmit nem mondanak magukról, kérdezni sem tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!