Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden fiúnak azok a lányok kellenek akiken 2 kg festék van?
Kellenek a halálnak.
Általánosítás rúlz!
Hány éves vagy Kedves Kérdező?
Én az ilyen ''nőket'' ,már ha lehet őket így nevezni, kifejezetten visszataszítónak tartom. Emberszámba sem veszem őket. Szerintem egy bizonyos határ utána sminkelés már gusztustalan hatást kelt és csak elcsúfítja a lányt.
Meg amúgy is ezek a menő népszerű nők mind beképzeltek személyiség szempontjából értékelhetetlenek.
Engem inkább vonzzanak a természetesen viselkedő és kinéző csendesebb lányok
Soha életemben nem sminkeltem, csak alkalmakra esetleg, és nem is rendelkezem olyan nagy szexuális múlttal, ami egy könyvtárat is megtölthetne... És menőnek sem tartottam magam sosem. Mégis, amikor tizenéves voltam- mert sejtésem szerint erre a korosztályra vonatkozik a kérdésed-, és ez nem volt olyan régen, akkor sem volt problémám a pártalálással. És nem a nyomi, csúnya srácok jutottak nekem csak. Értelmes, kedves, helyes pasik.
Az általánosításod tehát itt megbukik. Értelmesen állsz hozzá valakihez, akkor ő sem ez alapján fog ítélni. Már persze, ha elég IQ-ja van, amely hiányosságát gondolom, gyakran a szépfiús külsejével elég sokan lepleznek.
A pasik szeretik a szépet. Megnézik, de nem biztos, hogy a lefektetésen kívül mást is akarnának tőle. Persze, ha fullos külsőhöz értelem is társul, az más. Bár az okos nők nincsenek agyonsminkelve.
A másik meg. Attól, hogy neked feltűnik a sok "spakli" egy nőn, nem biztos, hogy másnak is. Annyi trükk és praktika van...:) L
Nekem a természetes szépségek sokkal jobban tetszenek, úgyhogy rám ez nem igaz.
De tennék fel én is egy kérdést:
A lányoknak miért csak azok a fiúk kellenek, akiken 20 kg izom van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!