Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen kellékek kellenek ehhez?

Milyen kellékek kellenek ehhez?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=CzOh5c-rfnU

Halloweenra szeretném elkészíteni ezt a sminket magamnak. A lány az egész arcát és a nyakát is fehérre festi be. Mi az amivel befesti magát sima fehérre? Az ilyen arcfesték külön?És a végén pedig a "vér" csurog le az arcán. Az is arcfestékből vagy valamilyen más festék az?

Előre köszi :)

2012. okt. 22. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
A fehér az szerintem arcfesték...a vért passzolom (de lehet az is az...)
2012. okt. 23. 00:11
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. okt. 23. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a fehér az valami arcfesték, ami a szeme körül van az meg lehet szemhéjpúder vagy arcfesték, aztán szerintem még tust is hasnzál

A vér a végén viszont elég hígnak tűnik, úgyhogy nem biztos, hogy arcfesték...(vagy ha igen, lehet valami zselés állagú trutyit összekevert valamivel, de az is lehet, hogy lehet ilyen művért kapni)

2012. okt. 23. 11:13
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ.. :)
2012. okt. 23. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:
és az arcfestéket mivel lehet helyettesíteni? pl?
2012. okt. 23. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
sajna nem igazán lehet, nem kapsz olyan jó végeredményt, de próbáld ki hintőporral, és úgy, hogy előtte bekened az arcodat (hidratáló vagy egyéb)krémmel :)
2012. okt. 24. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi .. :)
2012. okt. 26. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!