Hol tudnék venni ehhez hasonló fülbevalót?
Figyelt kérdés
ilyesmi kéne ajándéknak a testvéremnek, csak én olyat keresnék (azért mert úgy van neki a fülében lyuk, hogy alul van neki kettő a porcban pedig egy valahogy így
csak alul neki kettő van nem három mint a képen..
na szóval olyasmit szeretnék hogy alul van egy virág aminek az indája felkúszik a porcba való lyukba és esetleg valami virág van ott is
nekem ez az elképzelésem de akár lehet valami mással is csak olyan legyen mint amit leírtam :))
2012. aug. 14. 10:17
1/3 anonim válasza:
Ezeknek a felső része általában nem beszúrós fülbevaló, hanem fülgyűrű, úgyhogy olyat nem hiszem hogy fogsz találni, amit a felső lyukba is szúrni kell szerintem. Amúgy itt M.o-n boltokat nézve talán a Claire's jöhet szóba, de ha a rendelés sem probléma akkor inkább ajánlom az Ebayt, sokkal nagyobb a választék. A virágosra "flower ear cuff" néven tudsz rákeresni, remélem segítettem :)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi, de nekem éls neki pont a gyűrű miatt nem tetszik ... ://
2012. aug. 14. 10:33
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Ékszerésznél is csináltathatsz esetleg, de lényegesen drágább, de meg is csinálhatod házilag, nem hiszem hogy olyan bonyolult .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!