Auto fenyezeshez milyen hozzavalok kellenek es mennyibol lehet kihozni egy Lada teljes kulso fenyezeset?
Ne haragudj meg de mi a te szakmád? Amihez te értesz igazán!
Keresd meg azzal a rávalót mert abban biztos jó vagy, értesz hozzá,tudod a munka és anyag igényt. Az autó festéshez ahogy látom nem!
Megveszed drága pénzen az anyagot,gondolom fényező műhelyed sincs. A végén lesz 1 összegurányolt kocsid ami se neked se másnak nem tetszik.
Ezt nem csesztetésnek szántam!!
" (van kompresszorom, festopisztolyom)" -nekem meg van egy ecsetem meg egy diszperzites vödröm...akkor én már festő/mázoló vagyok?
"ez az oldal arra valo h kerdezzunk ha valamit nem tudunk, nem arra h kioktassunk masokat, ugy hogy mi se ertunk semmihez" -az oldal tényleg arra van,hogy kérdezzünk,csak ha valaki a gyik,-ről akar megtanulni autót fényezni már régen rossz....ebben a szakmában azért kicsit több gyakorlatra lesz szükség egy autó telibe fényezéséhez mint az,hogy te már fetettél hatsohidat, motortombot, auto alkatreszeket ......
Ne haragudj cimbora, tévedtem! Úgy ítéltem meg értesz a szakmádhoz,felkészült vagy. De ahogy látom nem. Van műhelyed,melód, de két hónap alatt nem tudsz összevakarni 1 tetves lada festésének árát? Azt már csak halkan jegyezném meg segíteni akartunk, csak te nem figyeltél. A másik hogy 1 hátsó híd vagy motor blokk legtaknyolása nem egészen egyezik meg a karosszéria fényezésével. Nekem is van otthon kompresszorom meg festék szóró pisztolyom de mégsem állnék neki festeni mert nem értek hozzá. Ennyi.
És vedd a fáradságot légyszíves ékezettel írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!