Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pedofil lennék, hogy 40 felett a korombeli nők nem mozgatnak meg csak a 20 évesek?

Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 06:48
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
65%

"240 ezer a nettó jövedelmem..."

Egyre jobb. Fele annyi idős vagyok, kétszer többet keresek.

Nyilván kellenél. Ja, nem.

És még a női elvárások magasak. Rohei.

2023. márc. 29. 13:01
 32/46 anonim ***** válasza:
33%

Egyáltalan nem.

Sok 20-as lány vonzódik a 40+ férfiakhoz.

Miért?

Mert a korosztályok nagy része csőd.

Nekik férfi kell.

2023. márc. 29. 13:04
 33/46 anonim ***** válasza:
73%
Érettség? Intelligencia? Bocsáss meg, de 40 felett az utóbbi azért a fizetésed összegében is nyomot kell, hogy hagyjon. Még én is egy százassal többet keresek nálad, pedig a legrosszabbul fizetett közalkalmazott vagyok.
2023. márc. 29. 13:06
 34/46 anonim ***** válasza:
91%

Miért ne lehetne egy fele annyi idős férfi intelligens és erett?

A párom 25 éves és mindkettőben rengeteg dupla annyi időszak kenterbe ver, valamint felelősségtudata is van, ami rengeteg idősebb férfiról nem mondható el.

Nem tudtam, hogy az érettség és az intelligencia kor függvénye, de hat mindennap tanul valamit az ember :D

2023. márc. 29. 13:21
 35/46 anonim ***** válasza:
76%
Csak nyomi vagy.
2023. márc. 29. 13:23
 36/46 anonim ***** válasza:
52%

Hat csórónak csóró vagy, de ha legalább jóképű vagy és nem kopaszodsz, akkor egy ilyen pufók Pannit simán összeszedhetsz.

[link]

2023. márc. 29. 13:24
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Pedofil az, aki serdülőkor előtti kislányokra vágyik. Egy 20 éves már messze nem kislány. Az már más, hogy a legtöbb 20éves nőnek a 40es az idős, apja korosztálya inkább. Ráadásul teljesen más életszakaszban vannak. Ettől függetlenül működhet, ha van olyan akit ez vonz vagy nem zavarja, hogy tényleg teljesen más korosztály, más életszakaszban, más prioritásokkal.
2023. márc. 29. 13:53
 38/46 anonim ***** válasza:
43%

Egy huszonéves lány is gondolkodhat korához képest érettebben, viselkedhet is úgy. Szerelemben, szexben nincs kor. Érzelmek, vágyak annál inkább. Kinek a zsíros bankszámla, kinek az életvitel, lehet vonzó a másikban. A kor a szűk látókörűeknél domináns.

2023. márc. 29. 14:59
 39/46 anonim ***** válasza:
80%

"Érettség, intelligencia stb. nem számítanak?"

Érett nem vagy, szerintem intelligens sem. Amúgy szerinted fiatal nem lehet intelligens? :D Legalább még nem begyepesedett.

2023. márc. 29. 16:02
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
38. A rasszizmus vagy homofóbia már nem "divat" pl. a párokra nézve. Pl. hogy a meleg vagy eltérő rasszú párok felé gyűlölködjenek. Most aki gyűlölködni akar, az életkor alapján tudja megtenni viszonylag büntetlenül. Az ageism-et még nem üldözik úgy.
2023. márc. 29. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!