Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valós a helyzetemben, hogy azt érzem a korombeli nők nem fogadnának el és ezért (is) inkább fiatalabb lányokkal ismerkedek?
28 évesen elég vegyesfelvágott életem van. Lelkileg elég rossz családból jövök és 24-25 éves koromig kb. semmit nem csináltam magammal, aminek eredménye lett volna az életemben. Aztán kb. 24 évesen elkezdtem feldolgozni a gyerekkori traumáimat, amik addig korlátoztak az életben és azóta sokat javult a helyzetem. 25 évesen mentem egyetemre és 28 évesen még oda járok, igaz már alig van órám idéntől. Mellette részmunkaidőben dolgozok a leendő szakmámban. Nyaranta külföldre is kijárok dolgozni néhány éve és egész sok pénzt tudtam félretenni. Idén vettünk családi segítséggel nekem lakást és én is bele tudtam tenni az árába a saját pénzemből 5 millió forintot és még én fizetek minden egyéb költséget is (kb. másik 2 millió), de még ezek után is marad kellemesen elég megtakarított pénzem, hogy ne hónapról hónapra éljek. Autóm nincs és eddig jogsim sem volt, de azt most csinálom. De hogy valami pozitívat is mondjak pl. gimibe jártam és már 18 évesen csináltam felsőfokú nyelvvizsgát, vagy már 19 éves korom óta nem a szüleimmel élek, hanem külön. Ezekre mondom, hogy elég sok kettősség van az életemben.
Őszintén miután ezeket leírtam azt érzem, hogy kb. 24-től felfelé egy nő sem fogadna el maga mellé, mert a legtöbben befejezik a sulit 22-24 évesen maximum és elmennek dolgozni, felnőtt életük van, ami nekem még nem teljesen, mert egyelőre a suli az első vagy pl. jogsim sincs még. Az nyilván senkinek nincs a homlokára írva mennyi pénze van félretéve és ha meghallják "vettünk lakást" arról is gondolhatják, hogy mindent a szüleim fizettek és én csak beleültem. Beszélgetek vagy látok korombeli vagy akár 25 éves nőt és az jut eszembe ő biztos nem fogadna el, mert nincs még hagyományos felnőtt életem. Ez igaz?
Nagyon szigorú vagy magaddal, szerintem ezen érdemes lehet még dolgozni terápiában. Nincs veled semmi gond, az írásod alapján szimpatikus, erős embernek tűnsz, "válladra veszed az életet". Mindenképpen az önértékeléseden kellene javítani, mert feltehetőleg csak a fejedben létezik az, hogy a korodbeli nők nem fogadnak el. Kitartást, szerintem jó úton haladsz! És ne feledd, keveseknek adatok meg az ideális, teljesen egyenes életkezdés. És azt se feledd, hogy fiatal vagy még bőven. :)
25N
#3: Istenem, mintha a saját magam kérdését olvasnám pár évvel ezelőttről és valahogy ehhez hasonló tanácsokat kaptam akkoriban, mint a tiéd. Aztán valahogy az életben sosem találtam meg a hozzád hasonló véleményen lévő 25 körüli lányokat.
Ez a legkegyetlenebb dolog, hogy "fiatal vagy még". Nem, egyáltalán nem vagy az, mert az értékes nőket hamar elkapkodják és sokan már 14 éves kortól kapcsolatban vannak, utána szétmennek 20 évesen, de már ott áll sorban a következő, akivel összejönnek és ezért a 70%-uk fel sem kerül életében soha társkeresőre vagy megy olyan helyre, ahol idegenekkel tud ismerkedni (mármint párkapcsolat céljából, nem úgy, hogy már van meglévő párkapcsolata és nyitni szeretne a világra), a maradék 30%-ot meg hamar elkapkodják és sokszor nem azok, akik megérdemelnék őket, hanem seggfejek, akik gyorsabbak voltak vagy épp egymás mellé sorolta őket az algoritmus.
#4: A 3-as vagyok. És mi lett veled azóta, ha kérdezhetem?
Értem egyébként, amit írsz, de szerintem általánosító. Nem ennyire menetrendszerűen alakulnak az életek (szerintem). Persze a kérdés lakóhely- és társadalmi réteg-függő is.
Valaki írja már le nekem mi bajotok ezzel a Balázzsal, mert mindig azt olvasom, hogy Balázsoztok, úgy, hogy vannak nála sokkal elborultabb, ténylegesen beteg felhasználók az oldalon.
Mitől lett ilyen hírhedt ez a Balázs?
"Beszélgetek vagy látok korombeli vagy akár 25 éves nőt és az jut eszembe ő biztos nem fogadna el, mert ..."
Szerintem magadnak gyártod a problémát.
Te érzed úgy, hogy nem fogadna el, és rögtön meg is magyarázod, hogy miért. Honnan tudod?
Esetleg téged zavar, dolgozol, tanulsz, élsz, haladsz? Jól csinálod, csak így tovább. Ismerkedj, beszélgess, és majd megtalálod, aki ezeket értékeli és veled akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!