Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg nem derül ki az anyagi helyzetem, addig az alábbiak szerint viselkednek velem?
Sokszor előfordul, hogy nem is köszönnek vissza még akkor se ha egy ismerőssel, haverral vannak. Ha beszélgetés is alakul ki, legtöbbször tőlem nem kérdeznek semmit, látványosan lépnének ki a beszélgetésből, el-el néznek, stb. Aztán sokszor legközelebb (miután kipanaszkodták valakinek aki ismer engem, hogy az a pasi rámszállt) már máshogy viselkednek. Aki nem köszönt, az előre köszön, aki le akart rázni, az magától száll rám, jön oda beszélni, szinte feltart. Így hogy találjon őszinte kapcsolatot az ember? Már gondolkodom, hogy ilyen golddiger “modelleket” fogok keresni, mert azok nem árulnak legalább zsákbamacskát. Akikkel ismerkedni próbálok mind átlagos nők, mert én egy átlagos életet szeretnék, nem kirakatot. Egyébként nem virítok sose, az autó is rosszabb mint amit megengedhetnék, nem járok drága holmikban sem (kivéve óra) A lakásom szép, de azon sose spóroltam. A sznob szomszédaimmal se jövök ki, mert a legnagyobb pletyka, hogy ha nekem itt van lakásom, drága órám van, akkor miért egy dél-koreai autó parkol a garázsban míg nekik német. Nagyon hülye világ ez, jó lenne egy őszinte, átlagos társ. Sajnos még a normálisak is máshogy viselkednek velem amint kiderül az anyagi helyzetem.
Egyébként sportos vagyok de nem születtem jóképűnek, 165 cm és 70 kg.
Elhiszem, hogy szar ügy, kollégám ebben van.
Amint kiderül, hogy kb százmillióik vannak, rögtön máshogy állnak hozzá a nők.
Szerencsétlen jól meg is szívta.
Add lejjebb a kulsovel szemben támasztott elvarasaidat, es aki a vagyonod tudta nelkul nem volt veled kedves, azzal ne legyél kesőbb sem más
Szivesen!
Udv, egy ronda nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!