Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vesznek észre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesznek észre a korombeli férfiak?

Figyelt kérdés
Rendszeresen a közel 10 évvel fiatalabbak talalnak be mindenhol. Majdnem 30 vagyok és szerintem nem nézek ki annyival fiatalabbnak. Sminkelek, nem öltözöm tinisen, mégis csak a 20 év körüli/alatti korosztály szokott próbálkozni nálam, és azt vettem észre, hogy az utcán is inkább a tinisrácok szoktak megnézni 😕
2022. dec. 3. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
2%
Lehet azért, mert 30 év körüli nő vagy, ilyenkor már komoly egzisztenciát várnak el a 30as nők, a 30as férfiaktól. Sok 30 év körüli férfinak, hitelmentes ház, nettó 400 ezres bevétel még nincs meg, nincs megmászva a ranglétra munkahelyen ezért nem is mernek nálad próbálkozni.
2022. dec. 3. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:
21%

Tippem hogy egyéjszakásra jónak tűnsz, komoly kapcsolatra viszont valamiért nem.

A fiatalabbak inkább az előbbit, az idősebbek inkább az utóbbit keresik.

Az okokat ennyi alapján nehéz lenne megmondani.

2022. dec. 3. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
12%
Mert a kéményben sötét van.
2022. dec. 3. 17:12
 4/10 A kérdező kommentje:
2-es: de ennek általánosságban mik lehetnek az okai szerinted?
2022. dec. 3. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Engem észrevesznek ugyan a felnőtt 30asok, 40 esek, de mit kezdjek azzal, hogy utcán lesnek?

Nekem meg ez a bajom

2022. dec. 3. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Tinilányos magasságod és alkatod van?
2022. dec. 3. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
A tini fiúk mindenre rárepülnek, ami mozog...
2022. dec. 3. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
És ha egy 50-es férfi venne észre?
2022. dec. 3. 22:53
 9/10 mikeXxX ***** válasza:
A 20 èvesek mindenkire rámozdulnak mert szemtelenek ( tisztelet a kivètelnek ) ez az általános jellemző rájuk ! Az meg hogy sminkelsz semmit sem jelent 20 30 40 50 és 60 èves is sminkel ezzel max mègnehezebb behatárolni valakit mert azèrt valljuk be lehet egy smink fiatalos vagy idősebbnek látszodó is . Leginkább általában az öltözködés amiben azonnal látom egy nő èletkorát mert a 20 èves általában majmolja egymást az 50 èves meg már halottnak hiszi magát mèg ha jól is tartja magát . Adsz jeleket is a 30-as pasiknak ? 43f
2022. dec. 4. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Majdnem 30 vagy, a korosztályod egy része már házas vagy kapcsolatban van!

Azok a férfiak akik meg 30 körül vannak és szinglik, azok lehet nem mernek megközelíteni. Meg vannak azok akik megközelítenének, csak nem futtok össze.

2022. dec. 4. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!