Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A korombeli nők miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korombeli nők miért nem vesznek észre? Miért csak a fiatal lányok?

Figyelt kérdés

28 vagyok, de el sem tudom képzelni hogy egy 28 éves nővel legyek együtt, de még egy 25 vagy felettivel sem. Főleg azért mert kb. sosem kapok olyan visszajelzést, hogy bejönnék a korombeli nőknek. Az ismerősi körömben különböző okokból sokkal több a tőlem fiatalabb ember, a 20-25 évesek, mint a korombeli, de azért korombeli embereket is ismerek bőven. Igaz fiatalnak nézek ki, 22-23 évesnek szoktak tippelni, de elmondom mindig a korom ha kérdezik, meg azért más is néz ki fiatalabbnak a korához képest. Mégsem igazán látom, hogy a 25-30 közti nők vonzónak tartanának (akik nekem is tetszenek), ellenben a kb. 19-24 évesek igen.

Nem gondolom éretlen lennék, dolgozom, van saját lakásom, bulizni és szétcsapni magam nem járok, alkoholt nem iszom, komoly kapcsolatot szeretnék.

2022. máj. 3. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálam pont fordítva, 25 vagyok és 28+ csajoknak jövök be mindig:) 26 alatt kb észre sem vesznek
2022. máj. 3. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 29 vagyok de egy velem egy idős pasi az én szememben még gyerek. Akárhány éves is voltam, vonzodni csak a tényleg férfias, tapasztalt, nem kamu férfias hanem pl hivatásos, fegyverhez értő (én is járok lőni) stb.. 10-15 évvel voltak idosebb párjaim, férjem 15 évvel idősebb.
2022. máj. 3. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!