Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai pasiknak miért annyira megterhelő ha első randin meg kell hívni a lányt?
Elvileg a pasiknak kellene lenyűgözni a lányokat és nem fordítva.
Hogyan akar így valaki jó benyomást tenni a másikra ha egy egyszerű csokis capuccinot sem képes kifizetni a lánynak?
#18 "Úgy havi 200-250 ezret. Nyugi, én is teszek bele ennyit"
Magyarul sem ő, sem te nem költötök egymásra egy kib*aszott, megveszekedett petákot sem, oszt erre vered magad.😂
De hülye vagy! Ha én adok egy tízezrest, te meg adsz nekem egy tízezrest, akkor mit adtunk egymásnak?Az ég világon semmit.
Esetleg csak hazudozol, azért sántít a sztorid?
Szerintem első randin illik.
Örök szabály,hogy elsőn mindig a férdi fizet.
Persze nem egy komplett francia éttermi menüre gondolok,hanem egy sima kávé szerintem belefér.
Itt nem is azon van a hangsúly,hanem egyszerű udvarias gesztus.
Kérdező!
Egyszerüen szánalmas, amikor a férfinak, még arra sincs pénze, hogy meghivjon vacsorázni! Egyszerüen taszitó a csóróság, és a sóherség is! Még soha, sehol nem fizettem, egyetlen randin sem! Fizetni akkor szoktam, ha a baratnőimmel elmegyek mondjuk szorakozni....de pasival? A minimum, hogy fizet! Én a társaságommal fizetek! Elmehettem volna 1000 másikkal is, de én őt választottam, neki adtam a tarsaságomat! Szeremcsére en nem futottam bele soha ilyen sóher seggfejbe, mint te! Ja, és még soha nem szexeltem első randin, (úgy 8.9.en max)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!