Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai pasiknak miért annyira megterhelő ha első randin meg kell hívni a lányt?
Elvileg a pasiknak kellene lenyűgözni a lányokat és nem fordítva.
Hogyan akar így valaki jó benyomást tenni a másikra ha egy egyszerű csokis capuccinot sem képes kifizetni a lánynak?
Ostobaság ez az általánosítás. Beleszaladtál egy sóherbe (esetleg egymás után többe), de ez egyáltalán nem általános viselkedés.
Ez a "pasiknak kellene lenyűgözni a lányokat és nem fordítva" szintén ostobaság. Szimpátiát, vonzalmat keltsen a fiú maga iránt, de ez ugyanúgy érvényes a lányra is ám!
"Elvileg a pasiknak kellene lenyűgözni a lányokat és nem fordítva."
Ha erre adsz racionális magyarázatot, akkor lehet válaszolni a kérdésre. Tudtommal a randi még mindig nem állásinterjú, és nem alá-fölérendelt, hanem egyenlő felek között történik, ahol nem ér azt mondani, hogy nő vagyok, megjelentem, innentől kezdve ez részemről bőven elég, engem most itt le kell nyűgözni.
Egyáltalán nem megterhelő.
Tudod mi a legnagyobb vicc ebben?
Aki ilyenen hisztériázik, hogy a nőket erre meg arra meg kell hívni, meg fizetni kell randin annak köze nincs a randikhoz mert egy nő sem megy el vele még oda sem..
Első!
Kettő csokis capuccinovennyire megterhelő lenne neked,ha elvileg azzal a nővel talizol,akivel később is együtt szeretnél élni?
Vagy kapcsolatban is sóher lenne némelyik férfi?
Talán mert mindenhol hangoztatják a nők az egyenlőséget? :D
Csak írd be Google-be, hogy nők fizetése. Kiad ezer találatot. Keveslik, többet akarnak! Akkor a randin is legyen egyenlőség...
"ahol nem ér azt mondani, hogy nő vagyok, megjelentem, innentől kezdve ez részemről bőven elég, engem most itt le kell nyűgözni."
Pedig pont így gondolom. De magam fizetek, mert a kaja ehhez úgyis édeskevés lesz, másrészt nem akarok tartozni semmivel se, ha nem jött be az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!