Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már olyat hogy a te élethelyzeted megterhelő a párodnak?
Figyelt kérdés
Vannak dolgok amin nem lehet változtatni. De akár a családi viszonyod, munkád stb..2023. jan. 18. 15:16
1/9 anonim válasza:
Nem, jó a családi hátterem, anyagi helyzetem.
2/9 anonim válasza:
Nem, nincs semmi ilyesmi rossz az életemben.
3/9 anonim válasza:
Igen, volt/van. Bár ő azt mondja, nem terhelem ezzel, de azért nem egyszerű a helyzet. Mindenesetre próbáljuk együtt megoldani és semmilyen kihatása nem volt a kapcsolatunkra nézve.
4/9 anonim válasza:
Volt es sajnos ra is ment a kapcsolat, vagy legalabbis hozzajarult a tonkremenetelehez. Az exem sajnos nem volt tamogato egy nagyon nehez elethelyzetben, ez megrengette bennem a bizalmat.
5/9 A kérdező kommentje:
Én családi üzletünkben dolgozom, szüleim sokmibdent csinálnak és néha sok a munka van amikor laza.
Ha közbe jön vlmi akkor borulnak dolgok.
Amúgy sokmindenben segítenek és nem engedik kifizetni. ( se a lakást se semmit)
Sokat kapunk szüleimtől mindkettonket támogatnak és párom is úgy kezelik mintha a lányuk lenne.
Segitik őt h a munkájához az anyagokat beszerzési áron kapja, azt viszek neki a munkájához amit kér beszerzési áron és majd fizeti. Ingyen van szalonja anyuméknál..
De én úgy érzem ez teher neki..vagy nem tudom
2023. jan. 18. 15:59
6/9 anonim válasza:
Hú,baszki. Te vagy megterhelő a párodnak! Mikor fogod már föl?
7/9 anonim válasza:
Nincs, nem is volt még párkapcsolatom, pont azért, mert alapból tudom: megterhelő lenne a másik félnek. (F)
8/9 anonim válasza:
Jajj, megint te? Dolgozni nem akarsz, a nődet dolgoztatod 2 állásban, aztán ő gyereket akar, te meg meg se tudod dugni. Ki terhelő kire? Gonoldd át a kérdésedet, légyszíves!
9/9 anonim válasza:
Most miért is kellett lepontozni a válaszomat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!