Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztél már olyat hogy a te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztél már olyat hogy a te élethelyzeted megterhelő a párodnak?

Figyelt kérdés
Vannak dolgok amin nem lehet változtatni. De akár a családi viszonyod, munkád stb..
2023. jan. 18. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Nem, jó a családi hátterem, anyagi helyzetem.
2023. jan. 18. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
Nem, nincs semmi ilyesmi rossz az életemben.
2023. jan. 18. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Igen, volt/van. Bár ő azt mondja, nem terhelem ezzel, de azért nem egyszerű a helyzet. Mindenesetre próbáljuk együtt megoldani és semmilyen kihatása nem volt a kapcsolatunkra nézve.
2023. jan. 18. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Volt es sajnos ra is ment a kapcsolat, vagy legalabbis hozzajarult a tonkremenetelehez. Az exem sajnos nem volt tamogato egy nagyon nehez elethelyzetben, ez megrengette bennem a bizalmat.
2023. jan. 18. 15:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Én családi üzletünkben dolgozom, szüleim sokmibdent csinálnak és néha sok a munka van amikor laza.

Ha közbe jön vlmi akkor borulnak dolgok.

Amúgy sokmindenben segítenek és nem engedik kifizetni. ( se a lakást se semmit)

Sokat kapunk szüleimtől mindkettonket támogatnak és párom is úgy kezelik mintha a lányuk lenne.

Segitik őt h a munkájához az anyagokat beszerzési áron kapja, azt viszek neki a munkájához amit kér beszerzési áron és majd fizeti. Ingyen van szalonja anyuméknál..

De én úgy érzem ez teher neki..vagy nem tudom

2023. jan. 18. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Hú,baszki. Te vagy megterhelő a párodnak! Mikor fogod már föl?
2023. jan. 18. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nincs, nem is volt még párkapcsolatom, pont azért, mert alapból tudom: megterhelő lenne a másik félnek. (F)
2023. jan. 18. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, megint te? Dolgozni nem akarsz, a nődet dolgoztatod 2 állásban, aztán ő gyereket akar, te meg meg se tudod dugni. Ki terhelő kire? Gonoldd át a kérdésedet, légyszíves!
2023. jan. 18. 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Most miért is kellett lepontozni a válaszomat? :D
2023. jan. 18. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!