Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek? Mi az érvetek magatok mellett? Miért lennétek jó választás egy nő számára?
Sokszor jönnek azzal az incelek, hogy a chadek ilyen gonoszak a nők olyan hitványok stb.
De a párkeresés lényege az, hogy meggyőzd a célszemélyt, hogy TE jó választás lennél a számára. Ezt pedig azzal nem lehet elérni, hogy "mert a Pista milyen bunkó". Ettől te még nem leszel jó, ugyebár.
És igazából az incelek nagyon keveset beszélnek saját magukról, azt is nagyon negatív hangnemben. De ugye ismét, a cél az, hogy arról győzzük meg a másikat, hogy jó választás lennénk. A hibáink hangoztatásával ez nem fog menni.
Szóval Te, kedves incel, Te mitől vagy vonzó? Mitől lennél jó választás egy nőnek? Mi az ami miatt jó döntés lenne a nő számára, hogy összekösse veled az életét?
És ismét, itt nem arra gondolok, hogy nem vagy olyan bunkó, mint a Pista. Az érdekel, hogy TE milyen vagy.
41: miért szexhez elég? ahhoz még kevesebb.
A "rendes, jólelkű" az a haversághoz elég. Kb... Maximum...
Minden máshoz ennél többet kell nyújtani (már a barátsághoz is, mert minden "rendes, jólelkű" ember nem lesz a bizalmas barátom sem).
Úgy látom ezek alapján mindenki egy ki$aszott lista alapján megy ismerkedni és azt jelenti a párkeresés a 21. században, hogy pipálgatjuk a listánkról mely dolgoknak felel meg a másik...
Aztán ha találunk jobbat akkor váltunk egészen addig amíg... tulajdonképpen meddig? Amíg ki nem ég az ember ebben? Pont ezt írtam a válaszomban, de itt egyeseknek semmi sem tetszik.
De ha ti listával mentek társat keresni hát hajrá. Nem véletlenül rohad az egész társadalom úgy ahogy van.
De akkor leírom a választ a kérdésre:
"Mi az érvetek magatok mellett? Miért lennétek jó választás egy nő számára?"
Azért mert én nem egy elképzelt lista alpján válogatok és nincsenek olyan jellegű kritériumaim a másikkal szemben, hogy legyen X cm magas vagy legyen 82 ezer diplomája és trilliárd ft-os fizetése. Ennyi. Így megfelel?
44: a lista csak a te fejedben létezik.
Én például írtam egy listát magamról (#8 hozzászólás), hogy szerintem mi bennem a vonzó. Ebben egy helyen sem szerepel pl testmagasság, vagy diploma (és nem azért, mert alacsony vagyok, vagy nincs papírom, hanem egyszerűen azért, mert nem azokat a dolgokat tartom fontosnak magamról elmondani).
44
Bizony, sokunk már nem egy hormontúltengéses tini, akinek egyetlen szempont az ismerkdésnél, hogy bizsereg-e a pocija, ha a randipartnerére néz.
Egy normális, érett ember valóban átgondolja, hogy milyen életet szeretne, akar-e családot, hogyan képzeli el az életét stb. Számba veszi a lehetőségeit, az értékeit, a hibáit. Tudja, mit akar, tudja, hogy mit képes nyújtani, és ennek szellemében keres magának társat. Például egy utazgatásra, munkahelyi sikerekre, anyagi jólétre vágyó ember kétszer is meggondolja, hogy összejöjjön egy nagy családra, nyugalomra, csöndes életre vágyó személlyel.
A partner lecserélése meg a pocibizsergős szerelemnél is fennáll. Mi van, ha valaki jobban megbizsergeti?
51, háááááááát igen:D Ez az én formám:D
De na, félreérthető volt a kérdés is, meg hát kötözködni is jobban szeretnek az emberek, mint válaszolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!