Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek? Mi az érvetek magatok mellett? Miért lennétek jó választás egy nő számára?
Sokszor jönnek azzal az incelek, hogy a chadek ilyen gonoszak a nők olyan hitványok stb.
De a párkeresés lényege az, hogy meggyőzd a célszemélyt, hogy TE jó választás lennél a számára. Ezt pedig azzal nem lehet elérni, hogy "mert a Pista milyen bunkó". Ettől te még nem leszel jó, ugyebár.
És igazából az incelek nagyon keveset beszélnek saját magukról, azt is nagyon negatív hangnemben. De ugye ismét, a cél az, hogy arról győzzük meg a másikat, hogy jó választás lennénk. A hibáink hangoztatásával ez nem fog menni.
Szóval Te, kedves incel, Te mitől vagy vonzó? Mitől lennél jó választás egy nőnek? Mi az ami miatt jó döntés lenne a nő számára, hogy összekösse veled az életét?
És ismét, itt nem arra gondolok, hogy nem vagy olyan bunkó, mint a Pista. Az érdekel, hogy TE milyen vagy.
"Akkor mi szül jó párkapcsolatot? Ha az ember nincs tisztában az értékeivel és az igényeivel? Abból szoktak jó kapcsolatok születni?"
Na de pont ez az. Egy pszichológusnak ez nagyon hasznos lenne, mert ez azt mondja el, TE milyennek látod magad, illetve TE mit tartasz magadban jónak.
Az igényeivel tisztában van, ezt leírtam (azt veszed meg, ami kell), de azt nem mondhatod senkinek, hogy "én ezeket találom magamban vonzónak, te is ezeket találd". Mondhatom egy férfinek, hogy művelt vagyok, mert NEKEM ez fontos magamról, de lehet, hogy ő a humoromba fog beleszeretni, amit én nem tartok annyira fontosnak, hogy megemlítsem.
15, annyit kértem, hogy mondjanak saját magukról pozitívumokat. Ha valakinek ez túl nag ykérés, akkor ott komoly gondok vannak.
És ok, ha ez a kötekedőket lecsillapítja, kezdem én, mondok magamról pozitívumokat:
-jó hallgatóság vagyok, figyelmes vagyok, könnyedén észben tartom azokat a dolgokat, amik hetekkel-hónapokkal korábban hangzottak el
-empatikus, szociálisan érzékeny vagyok, elég könnyen rá tudok hangolódni a beszélgetőtársam érzelmeire, vagy akár szó nélkül is levenni azokat.
-Ritkán hibáztatok bárkit is. Mindneki hibázik és mindne döntésnek megvan a maga oka, ha más nem a figyelmetlenség. Az sem bűn, nincs azzal semmi gond, max ha bajt okoz, oldjuk meg. Szívesen segítek is benne.
-gitározom, basszusgitározom, jól énekelek, néha zenét, verset vagy teljes dalokat írok. Emellett autodidakta módon alapszinten (a zenéimhez célra megfelelő szinten) tudok szájharmonikázni, didgeridoozni és mindezt megvágni és kész dallá formálni.
-Egész jó szervező készségeim vannak, évente több alkalommal is szervezek olyan programokat 20-30 főnek, mint pl kenutúra, biciklitúra.
-A szociális készségeim elegek ahhoz, hogy legyen 20-30 ember akit meg tudok mozgatni.
-pénzügyileg tudatos vagyok. Megnézme mire költök, de nem bűn szórakozásra költeni. Vannak pénzügyi céljaim és befektetéseim.
Nem az tállítom, hogy ettől majd a lábaim előtt hevernek a nők:D De nem is ez volt a kérdés. Pozitív tulajdonságokat kértem incelektől saját magukról. Ehhez nem kell más szemével látni magukat, nem kell senkinek sem megfelelni. Önmagukról kell pozitív állításokat hozniuk, ennyi.
21, elnézést, akkor lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
A kérdés ennyi: TE mit gondolsz magadban jónak?
Ennyi.
Mert incelektől egyelőre még ezt sem hallottuk. Csak azt, hogy mit találnak magukban rossznak, illetve mit találnak más férfiakban meg a nőkben rossznak. De magukról pozitív állításokat nemigazán tesznek.
21
De miért kell ilyen egysíkúan gondolkodni? A kérdés az volt, hogy nevezzenek meg pár jó tulajdonságot, ami miatt szerintük jó lehet velük lenni. Mi olyan nehéz ebben? Nem egyet, hanem akármennyit meg lehet nevezni.
"Nem egyet, hanem akármennyit meg lehet nevezni."
Tudom, példa volt. Hogy kihagyhatsz olyanokat, amik az erősségeid, pont az önismeret hiánya miatt. És mondhatsz olyanokat, amik meg taszítóak másnak.
Nem azért, hogy bántsam a kérdezőt, de konkrétumokat írt.
Ritkán hibáztat másokat, jól szervez, pénzügyileg tudatos. Ezek nekem olyanok, hogy nem igazán érdekel - semleges - vagy teljesen alap - minek emeli ki külön? Gitározik meg zenél, versel - negatívum.
Ő látja magát, szereti magát, szeresse is. Emberként jól hangzik, hogy léteznek ilyenek a világban, de párkapcsolatban engem nem izgat, mit szervez, és alapnak tartom, hogy nem szórja a pénzét.
És ha ez a válasz 2 percen belül nincs nullán, meg fogok sértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!