Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek? Mi az érvetek magatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek? Mi az érvetek magatok mellett? Miért lennétek jó választás egy nő számára?

Figyelt kérdés

Sokszor jönnek azzal az incelek, hogy a chadek ilyen gonoszak a nők olyan hitványok stb.

De a párkeresés lényege az, hogy meggyőzd a célszemélyt, hogy TE jó választás lennél a számára. Ezt pedig azzal nem lehet elérni, hogy "mert a Pista milyen bunkó". Ettől te még nem leszel jó, ugyebár.

És igazából az incelek nagyon keveset beszélnek saját magukról, azt is nagyon negatív hangnemben. De ugye ismét, a cél az, hogy arról győzzük meg a másikat, hogy jó választás lennénk. A hibáink hangoztatásával ez nem fog menni.

Szóval Te, kedves incel, Te mitől vagy vonzó? Mitől lennél jó választás egy nőnek? Mi az ami miatt jó döntés lenne a nő számára, hogy összekösse veled az életét?

És ismét, itt nem arra gondolok, hogy nem vagy olyan bunkó, mint a Pista. Az érdekel, hogy TE milyen vagy.

2023. márc. 28. 11:38
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
32, oké, értem, bocsánatodért esedezem, hogy félreérthetően írtam, de már 8x kijavítottam, bánom bűnömet. TOvábléphetnénk végre és lehetne az, hogy csak azok válaszolnak akiknek szólt a kérdés?
2023. márc. 28. 14:09
 32/52 anonim ***** válasza:
12%

"1-es és akkor te miért vagy incel? Elvileg az incel definíciója, hogy önszántából cölibátust fogadott, vagy tévedek?"

Tevedsz, azok a papok. Az inceleknek a nok fogadtak colibatust :)

38F incel

2023. márc. 28. 14:16
 33/52 anonim ***** válasza:
11%

Őszintén nem értem a kérdést, mert szerintem semmi értelme. Úgy mégis mit kellene "nyújtani" egy kapcsolatban?

Ez nem arról szólna, normális esetben ,hogy két ember aki kedveli egymást, akik vonzódnak egymáshoz szexuálisan IS, összejönnek és megpróbálnak együtt boldogulni és fejlődni. Ennek vannak fázisai valamelyik kapcsolat eljut "magasabb szintekre" (pl. családalapítás, gyerekvállalás), valamelyik meg. De van akik eldöntik ,hogy nem is akarnak ilyen dolgot, csak simán együtt akrnak élni egymással.

Nincs is semmiféle "mit tudsz nyújtani" dolog. Ez a mentalitás tipikusan az ami megöli a TÁRSkeresést. Ennek nem úgy kellene működnie, mint a bevásárlásnál, hogy a pénztárcád és az igényeid alapján válogatsz. Sokkal inkább az lenne a legjobb ha mindenki elvárások nélkül azzal lenne együtt akivel szeretne és aki vele is szeretne, mindenféle előzetes, előre megfogalmazott igények nélkül.

Nem véletlenül jut a legtöbb párkapcsolat, házasság pár éven belül zátonyra. Pontosan a fogyasztói mentalitás teszi tönkre az alapvető emberi kapcsoaltokat is. Mert lássuk be, a párkapcsoalt egy alapvető emberi dolog, vagyis annak kellene lennie. És érdekes módon régebben ez működött is.

Szóval a kérdésre válaszolva: mitől lennék én jó választás? Semmitől, csak és kizárólag magam miatt. Akinek az én személyem szimpatikus, bejövök neki annak jó választás lennék. Akinek nem, annak nyilván nem.

Volt már párkapcsolatom, volt már alkalmi kapcsolatom, vannak barátaim, haverjaim, mindnek bejöttem/bejövök valamilyen szinten, szóval számukra miért vagyok jó választás? Csak mert és kész. Ezt nem kell indokolni. Aki az ilyen dolgokra racionális indokokat keres az valójában véleményem szerint egy borzasztó, számítő, megbízhatataln ember. Aki csak érdekből csinál dolgokat, aki kizárólag érdekből van valamilyen társaságban, valamilyen emberekkel.

Remélem ez így érthető válasz volt.

2023. márc. 28. 14:16
 34/52 anonim ***** válasza:
20%

Köszönöm a részletesebb megfogalmazást

2023. márc. 28. 14:23
 35/52 A kérdező kommentje:

Joh, mindegy, hagyjuk.

Majd egyszer megpróbálom újra feltenni a kérdést. Mondjuk egy "Incele! Milyen pozitív tulajdonságaitok/jellemvonásaitok vannak?" megfelelne? És akkor úgy talán sneki nem hozza be, hogy más szemével nézze magát, vagy párkapcsolati nyújtásokról meg anyámkínjáról kezdenek el beszélni. Tény, hogy rosszul fogalmaztam, de azért az is, hogy keveseknek állt szándékában megérteni mi volt a kérdés.

2023. márc. 28. 14:24
 36/52 anonim ***** válasza:
81%

35

Szerintem rettenetesen rosszul látod ezt a kérdést. Előadsz valami rózsaszín, vattacukros maszlagot, hogy az ember elvárások nélkül szeresse a párját, de könyörgöm, PÁRKERESÉSRŐL van szó. Ha nincsenek elvárásaim, akkor mégis mi alapjn keressek párt?

A házasságok szerintem PONT azért mennek tönkre, mert az emberek nem gondolják át, hogy mit várnak a másik embertől, és mit képesek nyújtani neki, csak naaaaagyon szerelmesek, és a végén kiderül, hogy...

- A nagymenő macsó mégsem annyira jó családapa.

- A törtető karrieristával mégsem annyira kellemes az élet.

- A "házias", konzervatív kisasszonynak büdös a munka.

- A laza, bohém srácra nem lehet építeni.

stb.

Az emberek nem gondolják át, hogy mit akarnak, csak beleugranak a párkapcsolatba és a házasságba, aztán meg csodálkoznak, hogy nem úgy megy, ahogy elképzelték. Nyomathatjátok a szöveget a fOgyAsZtóI tÁrsAdaLomRól, de annak pont az a lényege, hogy az emberek meggondolatlanul, impulzusszerűen vásárolnak, fogyasztanak és költenek. Az egyszeri fogyasztóra épp, hogy nem az átgondoltság, hanem a random csapongás jellemző.

2023. márc. 28. 15:17
 37/52 anonim ***** válasza:
18%
Rendes, jó lelkű vagyok. Ez nem elég baszki.
2023. márc. 28. 17:48
 38/52 anonim ***** válasza:
89%

39: férfiként kérdezem, hogy neked elé egy csajban, ha "rendes, jó lelkű"???

Mert nálam ennyi még nagyon kevés ahhoz is, hogy lefeküdjek vele, nemhogy belevágjak egy kapcsolatba.

2023. márc. 28. 18:10
 39/52 anonim ***** válasza:
95%
39- párkapcsolathoz sajnos nem.
2023. márc. 28. 18:11
 40/52 A kérdező kommentje:
Define "rendes, jólelkű".
2023. márc. 28. 18:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!