Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek? Mi az érvetek magatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek? Mi az érvetek magatok mellett? Miért lennétek jó választás egy nő számára?

Figyelt kérdés

Sokszor jönnek azzal az incelek, hogy a chadek ilyen gonoszak a nők olyan hitványok stb.

De a párkeresés lényege az, hogy meggyőzd a célszemélyt, hogy TE jó választás lennél a számára. Ezt pedig azzal nem lehet elérni, hogy "mert a Pista milyen bunkó". Ettől te még nem leszel jó, ugyebár.

És igazából az incelek nagyon keveset beszélnek saját magukról, azt is nagyon negatív hangnemben. De ugye ismét, a cél az, hogy arról győzzük meg a másikat, hogy jó választás lennénk. A hibáink hangoztatásával ez nem fog menni.

Szóval Te, kedves incel, Te mitől vagy vonzó? Mitől lennél jó választás egy nőnek? Mi az ami miatt jó döntés lenne a nő számára, hogy összekösse veled az életét?

És ismét, itt nem arra gondolok, hogy nem vagy olyan bunkó, mint a Pista. Az érdekel, hogy TE milyen vagy.

2023. márc. 28. 11:38
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
18%

"De a párkeresés lényege az, hogy meggyőzd a célszemélyt, hogy TE jó választás lennél a számára."

Ezzel nagyon nem értek egyet. Nem akarok győzködni senkit, hogy válasszon engem, és engem sem tudna senki győzködni, hogy őt válasszam. Azt kell győzködni, aki nem akar téged, "de naaaa, léccccci". Ez nem kapcsolat.

2023. márc. 28. 12:21
 12/52 anonim ***** válasza:
82%

Meggyőzés alatt azért nehogymár annyit értsünk, hogy "de naaaa, léccccci". Azért ennyire ne legyünk primitívek, ha kérhetem.

A randizás arról szól, hogy feltérképezzük a potenciális partner személyiségét / életét, és (jó esetben) az őszinteség keretei közt megpróbáljuk a legjobbat adni. Aki szerint ez nincs így, attól őszintén kérdem, hogy ő talán mackónadrágban megy randira? Nem próbál meg jól kinézni? Pozitív hatást kelteni? Egyből valami kínos témával kezd, vagy azért átgondolja, hogy mit osszon meg? stb.

2023. márc. 28. 12:26
 13/52 A kérdező kommentje:

11, ha valami meggyőző, az nem azt jelenti, hogy győzködnie kell. Pont azt jelenti, hogy nem kell.

9, értem, hogy ember vagy és vágysz a szeretre, intimitásra, de ezek nem pozitív tulajdonságok. Az, hog ynekem szükségem van valamire, nem jelenti azt, hogy a másik szívesen kielégíti a szükségletemet.

Mik a te pozitív tulajdonságaid?

És pont, hogy személyes dolgokra vagyok kíváncsi, nem általánosságokra. Nem célom egy kalap alá venni az inceleket, nyilván mindenki különbözik, épp ezért kérdezem a konkrét értékeket, hisz valaki ebben, valaki abban jó. A kérdésem az, hogy TE miben vagy jó, mitől leszel vonzó egy nő számára.

2023. márc. 28. 12:27
 14/52 anonim ***** válasza:
31%

De ez nem így megy. Az emberek tudják, mit akarnak, és azt keresik. Ha mondok magamról 5 tulajdonságot, lehet, hogy abból az 5-ből a pasinak 3 nem számít, 2 meg tök mindegy, de van 5 másik tulajdonságom, amit én nem említenék, de neki tetszene.

Nem a boltos viszi eléd a termékeket, hogy ez kell-e, hanem te veszed le a polcról azt, amiről tudod, hogy kell. Tudom, a marketing mindehol ott van, mindenki "brand", mindenkinek el kell adnia magát, de ez nem szül jó kapcsolatokat.

2023. márc. 28. 12:35
 15/52 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező, akkor légyszíves TE mondj már konkrét dolgokat, hogy neked mi az érv valaki mellett, jó? :)

A kérdés most így nem segítő szándéknak tűnik, hanem rugdosásnak.

"a párkeresés lényege az, hogy meggyőzd a célszemélyt, hogy TE jó választás lennél a számára"

Ezt nem így látom, bocs. :) Ez nekem inkább megfelelési kényszernek tűnik.

2023. márc. 28. 12:39
 16/52 anonim ***** válasza:
16%
Jól tudok hallgatni.
2023. márc. 28. 12:41
 17/52 anonim ***** válasza:
70%
Jaj istenem, az incelek már megint direkt nem értik a kérdést.
2023. márc. 28. 12:42
 18/52 anonim ***** válasza:
75%
14 Akkor mi szül jó párkapcsolatot? Ha az ember nincs tisztában az értékeivel és az igényeivel? Abból szoktak jó kapcsolatok születni?
2023. márc. 28. 12:43
 19/52 anonim ***** válasza:
78%

Hogyha valakinek az a meggyőződése, hogy randira lehet mackónadrágban menni, akkor igen, abban érdemes mennie(persze kétlem hogy túl sok ilyen ember lenne).

Ez az egész amiről beszélünk az önazonosságról szól, nem arról hogy igénytelennek kell lenni.

2023. márc. 28. 12:46
 20/52 anonim ***** válasza:
47%
És az önazonosság mióta zárja ki, hogy megpróbálj jó benyomást kelteni? Ilyen alapon, ha csak egy kicsit is jobban kiöltözöl a randira, mint ahogy munkába mész reggel, az már hazugság...
2023. márc. 28. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!