Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerű melósként normál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerű melósként normál munkával akkor felejtsem is el a társkeresőket?

Figyelt kérdés

Négy év alatt kettő randim volt,ami az első beszélgetésnél véget is ért,miután szóba került milyen egyszerű életem van.

Ilyenekkel jöttek hogy nekik fontos az utazgatás,hogy mozgalmas életük legyen.

Most akkor hogy átlagos barátnőt találjak,ahhoz is már vagyonosabb embernek kell lennem?

2023. márc. 27. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

10

Őszinte választ írtam.

2023. márc. 28. 18:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Munkanélkülieknek is összejönnek kapcsolatok úgyhogy fix nem ezzel van a baj.
2023. ápr. 10. 20:46
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem! Kepzeld el, hogy én nem! Én állom a saját részemet, te tudod a tiédet? Általában pont a férfiak várják el tőlem...merthát "ugyisjolkeresek" soha tobbet csóró pasit

2023. ápr. 10. 23:29
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 igazad van, tenyleg vannak ilyen pasik sajnos
2023. ápr. 11. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!