Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb normál társkereső oldal manapság?
Figyelt kérdés
Én a loveponthura esküdtem, de kezd nem tetszeni.
F.
2016. máj. 5. 01:03
1/11 anonim válasza:
"Randivonal", "parom", aztán még ott van a "badoo" és a "twoo" de az utóbbi kettő szerintem nem a legjobb már.
2/11 anonim válasza:
Szerintem a mobilosak jobbak.
Nearones vagy a tinder.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ment a zöld...
2016. máj. 5. 03:32
4/11 anonim válasza:
az élet :)
de ha ismerkedés én a Tindert ajánlom
5/11 anonim válasza:
Cronos, csak előfizetés nélkül kevés a lehetőség.
6/11 A kérdező kommentje:
Cronos? Ez komoly? Van saját tapasztalat?
2016. máj. 5. 08:46
7/11 anonim válasza:
Én a love.hu-n találtam meg az igazit(5 éve), de nekem mostanában az elittárs lenne a szimpi, ha még keresnék.
De ma már nem használom őket.
8/11 A kérdező kommentje:
#7:
:)))
2016. máj. 5. 09:47
9/11 anonim válasza:
#5-ös vagyok, van tapasztalatom Cronoson, bár már én sem társkeresőzök. Ismerkedtem ott sikeresen ... De love.hu-ról is voltak kapcsolataim az elmúlt években (komoly is). Van átfedés bőven, rengetegen vannak fent párhuzamosan több társkeresőn :-) ... És rengeteg "komoly kapcsolatot" kereső van fent a társkereső mellett szexpartner keresőn :-P :-D
10/11 anonim válasza:
csajok es pasik .hu
Számomra ez vált be nagyon a tavalyi évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!