Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van a többség által...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a többség által normalizálva hogy a nők külső alapján választanak társat?

Figyelt kérdés

Odáig eljutottunk hogy már anonimitás mögött teljesen kategorikusan leírják hogy nem kell az átlagos külsejű pasi. És csak a jó kinézetűek közül válogatnak és a többi láthatatlan.

Ez miért normális? Valójában senkinek nem jó. Mert a nők csak a férfiak egy kis %-át tartják vonzónak, és mind kb. ugyanazokat a férfiakat. Szóval rossz a férfiaknak, mert a többségük vagy teljesen számkivetett, vagy egy madárnak nézett, ócska B terv. A nőknek is rossz, mert emiatt van az, hogy sok nővel rosszul bánnak, vagy épp magányosak.

Miért van ezek ellenére normalizálva a dolog?

2023. márc. 26. 20:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
95%

"Nagyon sok valóban okos ember is van ám közöttünk, bár nem szoktam fényezni magam, nem is szeretem. De nagy lesz a veszteség hosszútávon."

XDDDDD

Upsz, reméljük, még nem szakadt le a plafon.

2023. márc. 26. 23:56
 52/62 anonim ***** válasza:
94%

"Szimplán az arcom és genetikám miatt, még esélyt sem kapok nőktől, legalább egy randira. Nem kell, hogy egyből hozzám jöjjön feleségül nyilván, én sem ezt várom egyáltalán."

Elég, ha rendszeresen szexel veled, értjük.

2023. márc. 27. 00:00
 53/62 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig én tényleg megbízható vagyok, udvarias, türelmes férfi, aki megbecsülné a nőt."

Mint szexuális használati tárgyat.

2023. márc. 27. 00:01
 54/62 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy férfi azt látja, hogy ilyen a világ, és alkalmazkodik ehhez, és ő is ilyen lesz, akkor még több bunkó lesz, és máris még jobban szenvedni fognak a nők..."

Érdekes, én sem nem vagyok / lennék együtt soha bunkóval, sem nem szenvedek. Na, ilyenkor mi van, mr. nagyokos?

2023. márc. 27. 00:02
 55/62 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem hiszem, hogy a nők többsége hosszútávon bunkóval lenne együtt. Max. ideiglenesen, főleg fiatalon, és akkor is azért, mert nem jók emberismerők, tapasztalatok, és könnyebb beetetni őket.

Nekem is becsúsztak fialaton gyökér csávók, de aztán amint találtam olyat, aki valóban értékes és még szeretem is, egyből megállapodtam, immáron 10 éve vele vagyok.

A nőket fikázó, társkeresési problémákkal rendelkező pasiknak pedig nem igazán hiszek ebben a témában. Méghozzá azért nem, mert pont ilyen frusztrált csávók megkörnyékeztek már engem párszor, és megtapasztaltam, hogy mit művelnek.

Mondok 2 példát.

Volt egy eset, amikor kicsit morcosabb hangulatban mentem be az irodába, és az egyik kolléganőmnek mondtam, hogy azért van rossz kedvem, mert reggel kicsit összekaptunk a párommal. Ezt pedig meghallotta a kisgyökér. Furcsálltam először, hogy miért mozdult rám hirtelen, miért kezdett el udvarolni. Aztán randira hívott, amikor pedig nemet mondtam, és értetlenkedtem, hogy miért kell ezt (hisz tudta, hogy párom van), akkor csak annyit mondott, hogy remélte, hogy kap egy esélyt, mert tudjam meg, hogy ő sose veszekedne velem és nem rondaná el a kedvem.

Amikor elküldtem a búsba, akkor még neki állt feljebb, és heteken át osztotta az észt, hogy neki mennyire elege van a mai nőkből, ő esélyt sem kap, bezzeg a bunkók, és engem hozott fel a jelenség iskolapéldájának. Egészen addig, amíg a HR rá nem szólt szépen.

Nos, a párom semmilyen szinten nem bunkó. Kevés nála kevésbé kártékony ember létezik a világon.

Csak egy kis szerencsétlen - akinek soha életében nem volt párkapcsolata - semmit nem tud az egészről, nekiállt puncsolni, hogy ő bezzeg SOSE VESZNE ÖSSZE velem, és halál komolyan azt hitte, hogy ennek van bármi értéke, tartalma, realitása.

Volt egy hasonló eset: Már rég visszautasítottam egy srácot, de fb-on megmaradt az ismerőseim között.

Egyszer rámírt, hogy mekkora képmutató, hazug ember vagyok, amikor jöttem azzal, hogy nekem milyen fontos az intelligencia, aztán mégis mekkora prosztó emberrel jöttem össze, aki még írni sem tud és egy hatalmas bunkó. Kiderült, hogy a párom tevékenységeit figyelgette fb-on, és egy posztom alatti kommentjébe kötött bele, ahol szándékosan rossz helyesírással (de olyannal amiről ordít, hogy szándékos, kb. ilyen: eröl ordit hogy szándékossan rosz hejes irás) írt valami szarkasztikus h.ülyeséget (20 éves volt kb.). Csak annyi intelligenciája nem volt a gyökérnek, hogy felfogja a viccet. Nem csoda, egyetemről ismertem, sokat láttam, de talán egyszer se láttam nevetni és egyszer sem mondott semmilyen akár távolról is humoros dolgot. De ő is osztotta az észt, hogy én hazug vagyok, nekem a prosztó kell, ha az jól néz ki.

A női önzéssel, mindenféle társadalmi válsággal, a saját felsőbbrendűségükkel pedálozó pasik 99%-a szerintem rejtetten (vagy nem is annyira rejtetten) nárcisztikus. Csak nincs kiszolgálva a nárcizmusuk, ezért pattognak, és mások szabad akaratát és a komplett társadalmat akarnák megváltoztatni csak a saját érdeküket nézve. Egytől egyig beteg emberek, nem szabad felülni ennek a manipulációnak, és ha kiderül, hogy ilyen, akkor a lehető legkimértebben kell elküldeni a búsba.

2023. márc. 27. 00:17
 56/62 anonim ***** válasza:
100%
48. Te nem vagy se okos, se intelligens, se jófej, csak egy nárci.
2023. márc. 27. 00:59
 57/62 anonim ***** válasza:
100%

48

Nem azért születik kevesebb gyerek, mert neked és hozzád hasonló veglenyeknek nincs kivel dugniuk.

2023. márc. 27. 01:03
 58/62 anonim ***** válasza:
100%

"aki megbecsülné a nőt."

Ha én ezt a mondatot meghallom valakitől, akkor azonnal menekülők. Óriási red flag, aki ilyent mond. Kb. az, mint aki azt mondja, hogy nem ver nőt. Na akkor is viszont nem látásra.

Aki ezeket így kimondja és mint pozitívumot hozzá fel, az pont az ellenkezője annak, amit mond.

2023. márc. 27. 01:08
 59/62 anonim ***** válasza:
100%
Baszt unalmas már. Nézz szét az utcán Te szerencsétlen.
2023. márc. 27. 01:37
 60/62 anonim ***** válasza:
100%

48

Meglep, ha azt mondom, hogy az arányos fejű férfiak közt is rengeteg a jófej?

2023. márc. 27. 06:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!