Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a többség által normalizálva hogy a nők külső alapján választanak társat?
Odáig eljutottunk hogy már anonimitás mögött teljesen kategorikusan leírják hogy nem kell az átlagos külsejű pasi. És csak a jó kinézetűek közül válogatnak és a többi láthatatlan.
Ez miért normális? Valójában senkinek nem jó. Mert a nők csak a férfiak egy kis %-át tartják vonzónak, és mind kb. ugyanazokat a férfiakat. Szóval rossz a férfiaknak, mert a többségük vagy teljesen számkivetett, vagy egy madárnak nézett, ócska B terv. A nőknek is rossz, mert emiatt van az, hogy sok nővel rosszul bánnak, vagy épp magányosak.
Miért van ezek ellenére normalizálva a dolog?
"A nőknek feleannyira sem fontos a vizuális inger, ez tény."
De, kuurva fontos. Ez tény.
39
Szóval azt állítod, hogy a férfiak felszínesebbek, és valahogy mégis mi vagyunk a hibásak. Mesélj még.
“A nőknek feleannyira sem fontos a vizuális inger, ez tény."
Talán ne jelents ki olyat tényként, amiről láthatóan fing fogalmad sincs és főként engedd már meg, hogy nőként mi jobban tudjuk, hogy NEKÜNK mi mennyire fontos, jól van? :)
Tetszik, nem tetszik, nekünk is ugyanúgy bazi fontos a vizuális inger, a testi vonzalom meg az ilyen kis “apróságok”.
Annyiban igaza van a nők szexualitásáról okoskodó hülyegyereknek, hogy nekünk TÖBBNYIRE nem elég egy szép test puszta látványa ahhoz, hogy izgalomba jöjjünk. Természetesen ilyen is van, de tapasztalataim szerint a csajok jelentős részének némi ismeretségre, bizalomra, szellemi/lelki vonzalomra is szüksége van ahhoz, hogy valakivel szexeljen.
De ebből még kurvára nem következik, hogy a külső nem fontos, és akármilyen rondaságtól nedves lesz a bugyink, ha megtarja nekünk az ajtót. A vonzó külső tehát a nőknél szükséges, de (legtöbbször) valóban nem elégséges feltétel.
"Nem a férfi látványától izgul fel, még csak az orgazmusa sem szervi, hanem agyban dől el"
Inkább ne akard megmagyarázni, hogy mit éreznek a nők. Ennyi hülyeséget írni!
Ne rinyálj már hülye gyerek! Incel társaid napi szinten leírják, hogy a nő csak 25, esetleg talán 30 alatt nő, és a ronda hapsik itt sírnak, hogy nekik csak jó nő kell.
Ja, és igen. Képzled, a nők is csak olyannal fognak szexelni, aki vonzónak látnak. Akkor is, ha a fejedtetejére állsz éss naponta itt hisztizel.
"A nőknek feleannyira sem fontos a vizuális inger, ez tény."
Nem, ez nem tény, csak a te, meg a hozzád hasonlóak elvárása, ennyi.
Kérdező,
A nők önzőek, 0 empátiával rendelkeznek mint előtte írtam. Még a saját gyerekükre se gondolnak(már ha lesz nekik), de még saját magukra sem. Miért?
Egyre kevesebb férfinek jut nő --> egyre kevesebb gyerek születik, egyre kevesebb keresőképes ember van/lesz, egyre kevesebb embernek kellene majd eltartania pl. őket is, ha nyugdíjasok lesznek, mert kevesebb adó folyik is majd be.
Valójában senkinek sem jó ez, csak nem értik még. Később majd rájönnek.
A társadalom torzulását is eredményezi ám ez, és nem pozitív irányban. És minél több férfinek vannak ilyen gondjai, annál nagyobb lesz a torzulás mértéke. Ami már el is kezdődött egy jó ideje egyébként, ezért kapnak a nők annyi "megkeresést" férfiaktól, és csak egyre több lesz. És nem akarok semmi rosszat vizualizálni ebből, de hosszútávon ennek sokkal rosszabb következményei lesznek, mint hinnék. Nem csak annyi, amit előtte említettem.
Nagyon sok valóban okos ember is van ám közöttünk, bár nem szoktam fényezni magam, nem is szeretem. De nagy lesz a veszteség hosszútávon.
Nem írhatom le, miket csináltam és tettem le az asztalra, de karrierben nagyon jól állok, nem véletlenül. A mindennapokban amiket használtok, pl. alkalmazások, rendszerek stb., azoknak a többsége nem lenne olyan, ha én nem lennék és nem lettem volna ott.
Olyan komplexitású dolgokat csinálunk, amit kevés ember képes átlátni egyáltalán. Bizonyíték: folyamatosan keresnek egyre többen állással, egyre több helyről. Mert nincsen olyan szakember, aki ezeket úgy meg tudná csinálni, mint pl. én.
Elkanyarodtam a témától, elnézést.
Szóval részemről én pl. amin tudok javítottam és javítok is a külsőmön, egzisztenciámon is. Ettől még nem lettem jóképűbb sajnos, viszont az arcomon nem tudok javítani különösebben, így születtem. Igen, lehet hogy ronda, mert aránytalan.
A valódi gond pont az, hogy ennyi miatt meg sem akarnak ismerni a nők. Tehát hiába vagyok én bármilyen jófej,intelligens,okos stb.
Szimplán az arcom és genetikám miatt, még esélyt sem kapok nőktől, legalább egy randira. Nem kell, hogy egyből hozzám jöjjön feleségül nyilván, én sem ezt várom egyáltalán.
De az, hogy még csak az esélyt sem adják meg, mert éppen nem olyan arccal születtem, mint amit ők elvárnának, na az már gáz.
Pedig én tényleg megbízható vagyok, udvarias, türelmes férfi, aki megbecsülné a nőt.
Ehelyett a bunkókkal van együtt a nők többsége, akik semmibe veszik őket, beszólogatnak nekik stb. (tudom, ők legalább helyesek). De akkor nem is kell mást várni a férfiaktól sem. Ha egy férfi azt látja, hogy ilyen a világ, és alkalmazkodik ehhez, és ő is ilyen lesz, akkor még több bunkó lesz, és máris még jobban szenvedni fognak a nők...
"De az, hogy még csak az esélyt sem adják meg, mert éppen nem olyan arccal születtem, mint amit ők elvárnának, na az már gáz."
Nem gáz. Ha akkora rohadt kedvesrendes lennél, tisztelnéd az emberek szabad akaratát.
"És nem akarok semmi rosszat vizualizálni ebből,"
Hát persze, hogy nem. Csak úgy süt belőled a jóindulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!