Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a többség által normalizálva hogy a nők külső alapján választanak társat?
Odáig eljutottunk hogy már anonimitás mögött teljesen kategorikusan leírják hogy nem kell az átlagos külsejű pasi. És csak a jó kinézetűek közül válogatnak és a többi láthatatlan.
Ez miért normális? Valójában senkinek nem jó. Mert a nők csak a férfiak egy kis %-át tartják vonzónak, és mind kb. ugyanazokat a férfiakat. Szóval rossz a férfiaknak, mert a többségük vagy teljesen számkivetett, vagy egy madárnak nézett, ócska B terv. A nőknek is rossz, mert emiatt van az, hogy sok nővel rosszul bánnak, vagy épp magányosak.
Miért van ezek ellenére normalizálva a dolog?
Ez egyrészt nincs így, de ha így is lenne, akkor se volna senkinek semmi köze hozzá.
Bizonyos platformokon amúgy egyszerűen nem lehet más alapján válogatni. Érdekes módon a legutóbbi buliban rám nyomultak a pasik, és nem a kövér barátnőmre. Fura, nem? Mintha a férfiaknak is fontos lenne a külső... (Amivel semmi gond nincs.)
A férfiak azok, akik inkább a külsőre mennek amióta világ a világ, a nők csak másolják őket.
A nő képes beleszeretni kevésbé vonzó férfiba a lelke miatt, de a férfi semmiképp sem, akkor miről beszélünk?^^
6
Rizsa nélkül válaszolj: Szerinted az rendben lenne, ha a férfi ráindul a testemre, külsőmre, mint az állat, nyálát csorgatva kíván, de én meg felizgulni sem tudok rá, mert nem tetszik? Akkor én szemét vagyok, ha úgy akarok érintkezni mással, hogy vonzódom hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!