Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van a többség által...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a többség által normalizálva hogy a nők külső alapján választanak társat?

Figyelt kérdés

Odáig eljutottunk hogy már anonimitás mögött teljesen kategorikusan leírják hogy nem kell az átlagos külsejű pasi. És csak a jó kinézetűek közül válogatnak és a többi láthatatlan.

Ez miért normális? Valójában senkinek nem jó. Mert a nők csak a férfiak egy kis %-át tartják vonzónak, és mind kb. ugyanazokat a férfiakat. Szóval rossz a férfiaknak, mert a többségük vagy teljesen számkivetett, vagy egy madárnak nézett, ócska B terv. A nőknek is rossz, mert emiatt van az, hogy sok nővel rosszul bánnak, vagy épp magányosak.

Miért van ezek ellenére normalizálva a dolog?

2023. márc. 26. 20:54
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
93%
Nem unjátok még? Ha kiírsz ilyen kérdéseket, lesz nőd? Mindenki olyan férfit/nőt/macskát választ, amilyet akar. nem tudsz ez ellen tenni. Próbálj meg alkalmazkodni az igényekhez, ha nem megy, akkor meg engedd el a dolgot!
2023. márc. 26. 20:57
 2/62 anonim ***** válasza:
91%

Ez egyrészt nincs így, de ha így is lenne, akkor se volna senkinek semmi köze hozzá.

Bizonyos platformokon amúgy egyszerűen nem lehet más alapján válogatni. Érdekes módon a legutóbbi buliban rám nyomultak a pasik, és nem a kövér barátnőmre. Fura, nem? Mintha a férfiaknak is fontos lenne a külső... (Amivel semmi gond nincs.)

2023. márc. 26. 20:58
 3/62 anonim ***** válasza:
83%

A férfiak azok, akik inkább a külsőre mennek amióta világ a világ, a nők csak másolják őket.

A nő képes beleszeretni kevésbé vonzó férfiba a lelke miatt, de a férfi semmiképp sem, akkor miről beszélünk?^^

2023. márc. 26. 20:58
 4/62 anonim ***** válasza:
93%
Kizárólag olyan férfival tudom élvezni a szexet, aki tetszik külsőre (is). Még az sem elég hozzá, de esély csak ilyen férfival van. Értsd: Olyan lenne nekifognom a szexhez, ha nem jó külsejűvel lennék, mintha neked nem állna fel, és hiába masszíroznád, húzogatnád órákig, csak egyre kisebb és puhább lenne csak. Szerinted normális lenne, ha úgy szexelne velem valaki, ha közben nekem ez ilyen élmény? Az rendben van, hogy neki közben áll, mint a cövek, lihegve kanosodik egyre jobban rám és a testemre, közben én meg nem élhetek át felé semmi ilyesmit?
2023. márc. 26. 21:02
 5/62 anonim ***** válasza:
91%
Már kihalt volna az emberiség ha csak a jól kinéző emberek találnának társat.
2023. márc. 26. 21:04
 6/62 anonim ***** válasza:
70%
6 Akkor lehet, nektek nem kéne ennyire igénytelennek lenni. Csak egy tipp.
2023. márc. 26. 21:08
 7/62 anonim ***** válasza:
89%

6

Rizsa nélkül válaszolj: Szerinted az rendben lenne, ha a férfi ráindul a testemre, külsőmre, mint az állat, nyálát csorgatva kíván, de én meg felizgulni sem tudok rá, mert nem tetszik? Akkor én szemét vagyok, ha úgy akarok érintkezni mással, hogy vonzódom hozzá?

2023. márc. 26. 21:09
 8/62 anonim ***** válasza:
4%
Jujujjjjjj,cincognak ám a feministák.
2023. márc. 26. 21:10
 9/62 anonim ***** válasza:
94%
Aha, akkor nem tudsz válaszolni. :)
2023. márc. 26. 21:10
 10/62 anonim ***** válasza:
92%
Válaszolok helyette: az ilyen szerint a nő csak szexuális segédeszköz, eszébe sem jut, hogy élvezetes legyen vele a szex, csak a fütyije számít.
2023. márc. 26. 21:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!