Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Összejönnétek impotens pasival, ha minden más stimmel?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tényleg minden másban bejön külső, belső, és pénz, fizetés, mindenben. Nem meleg ettől még a nőket szereti.2023. márc. 26. 20:25
21/30 anonim válasza:
Nem. Én nem is akarom és nem is tudnám pátyolgatni őt emiatt. Mert oké, hogy nem csipog állandóan emiatt, de nekem a párkapcsolatban alap, hogy időnként beszelgetünk a gondjainkról. Én ehhez nem vagyok elég empatikus, mivel sosem éltem át ilyent.
22/30 anonim válasza:
Nekem fontos a szex, szóval nem jönnék össze impotens pasival.
23/30 anonim válasza:
Hát, ha kisebb vagyont adna nekem, meg venne nekem pár ingatlant, mellette lehetne pasim, akkor persze.
25/30 anonim válasza:
érdekes hogy a nők számára is ennyire fontos a szex. ráadásul nem elég a játékszer igazi kell. Én valahogy azt hittem ugyan olyan a nőknek a vibri mint az élő. A pasi csak az összebújásért kell na meg az érzelmek miatt stb.
26/30 anonim válasza:
Dehogy ugyanolyan egy hideg műanyag darab, amitől állandóan kiszárad a hüvely.
27/30 anonim válasza:
25
Jesszusom, nekem nincs is vibrátorom. Pedig nem vagyok már fiatal. Semmi nem helyettesíthet egy hús-vér embert. Soha.
28/30 anonim válasza:
Megennéd a szülinapi tortád, ha véletlenül cukor nélkül sót tette volna hozzá? De amúgy minden más jó benne.
30/30 anonim válasza:
Azért mélyen szomorú látni, hogy egy 13-15 centis kis "hurkácska" többet jelent mint egy másik ember sokaknak...az ilyen válaszokat látva vesztem el a hitem a nőkben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!