Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, egy impotens fiúval összejönnétek?
Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 17:43
2/8 anonim válasza:
A szexualitás fontos nagyon,szerintem max aszexuális lány jönne össze impotens fiúval,akinek szinte egyáltalán nincs szexuális igénye,lehet más is összejönne veled,viszont nem akarlak elkeseríteni de az valszeg meg is csalna...Szóval keress egy aszexuális lányt..
4/8 anonim válasza:
Beszélgetni, haverként igen - másra nem, de ugyebár nem is lehet másra... Max. aszexuális lány jönne össze egy másik aszexuálissal. Ha nem egyforma szintű a libidó, vágy, elképzelések a szexualitás terén egy kapcsolatban akkor az nem működik (sőt általában létre sem jön).
5/8 anonim válasza:
Az impotenciának 2 fajtája van: amikor fel sem áll, ill. amikor "csak" nemzőképtelen az illető.
6/8 anonim válasza:
Igen, ha lenyűgözne a személyisége, és ha el tud vinni a csúcsig (nyelv, ujj) akkor aztán pláne :)
A barátom jelenleg elég nehéz időszakon megy keresztül, sokszor szeretkezni sincs kedve, technikailag nevezhetjük impotensnek is. Attól még ugyanúgy szeretem, igyekszem segíteni neki ahogy csak tudok.
7/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy biszex fiúként írok. Én el tudnám fogadni.
8/8 anonim válasza:
Igen!
Mivel utálom ,nincsen igényem a szexre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!