Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúval összejönnétek lányok?
Vagy szinte az összes lánynak egy olyan fiú vonzó akinek mondjuk 16 éves kora óta vannak barátnői és gyakran cserélődnek a lányok.
Én sajnos vagy nem sajnos az első eset vagyok.
Ez a két véglet létezik?
Vagy szűz egy fiú, vagy pedig össze-vissza dug minden lànnyal?! :)
Én nem jönnék össze szűz fiúval, mert nincs kedvem tanítgatni. Jobban szeretem ha egy férfi határozott és tudja hasznàlni azt amilye van.
A közép utat választom, ne legyen szűz és ne is legyen rengeteg kalandja.
Én kipróbálnám hogy milyen érzés tanítgatni valakit.
(De egyébként van párom, csak elméletben, ha nem lenne, nekem még izgi is lenne összejönni egy szűzzel.)
Nem az alapján döntenek a nők, hogy szűz vagy nem szűz a pasi, hanem hogy milyen emberileg. Nincs a homlokodra írva, de ha eleve - már bocsi - töketlenül közelíted meg a lányokat akkor ne várd hogy férfiasnak tartsanak.
Persze nem csak ez teszi a férfit, de azért legyen már "kiállásod". Tojjál rá hogy szűz vagy, vagy sem (úgysem látszik), igenis legyen tököd és tudd mennyit érsz!
Össze is jöttem. 23 éves volt, konkrét szexben nem volt része előttem, 4 és fél éve együtt vagyunk. Aki tanítgatásról ír, nagy eséllyel nem nő. A való világban attól, hogy valaki még nem szexelt, nem kell tenítgatni, főleg, ha mondjuk van némi intelligenciája. Egyébként is utálom a szüzesség fogalmát, semmit nem számít...
22L
Nem jönnek össze szűz sráccal.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!