Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek impotens férfival?
Nem. Én egészséges nő vagyok, az élet szerves részei az örömök, a gyönyör, a szexualitás, az intimitás is.
Nyilván nem a szex az egyetlen fontos dolog az életben, de kell. Fizikailag és biológiailag éppúgy, mint lelkileg.
Nem. Szerintem alapból az "impotens férfi" egy oximoron.
Maximum az elsődleges nemi jelleg és a kromoszómák miatt lehet férfinak nevezni, de valójában egy hímnemű ember és nem Férfi.
A Nők a férfiakat szeretik, ahhoz meg társul, hogy potens is legyen (és nem csak szexuálisan).
De biztos létezik aszexuális nő is, akinek ez így megfelel.
Imádom ahogy lepontoznak mindenkit az impotensek 😂😂
A lepontozástól ugyanúgy impotensek maradtok ja és normális nőnek nem kell ilyen pasi, hasznavehetetlen szex terén
#10: ne a világot és másokat hibáztass az impotenciád miatt. Nézz magadba, kérj segítséget, gyógyulj és legyél normális.
Ilyen hozzáállással, stílussal, a frusztrációid másokon levezetésével, gyalázkodással, gyűlölködéssel nem csoda, ha magányos és impotens vagy és nem kellesz senkinek.
Nem mások a hibásak, ha a te életed szar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!