Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek impotens férfival?
Pont Te vagy az aki gyűlölködik...
Másokat a testidiszfunkciói alapján degradálsz.
A gyűlöletért pedig gyűlölet jár, ha gyűlölködsz vissza fogod ezt kapni másoktól...
Az impotencia nem csak pszichés eredetű lehet, lehetnek szervi indokai is.
Akár gyógyíthatatlan is lehet...
De ha valakinél pszichés okból jelentkezik, akkor sem biztos hogy rossz ember és emiatt nem érdemli meg ezt a fokú lenézést amit Te tanúsìtottál.
#12: hol olvastál gyűlölködést? Egy vélemény, mely szerint egy nőnek, akinek igénye és szükséglete sok más mellett a testi gyönyör is, nem lehet olyan véleménye, saját döntése, hogy nem akar olyan emberrel élni, aki ezt nem tudja megadni neki? Mindenkinek alapvető emberi joga a saját életével kapcsolatos döntéseket saját belátása szerint meghozni. ezért elítélni bárkit, ostobaság.
Másrészt, klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az impotenciás esetek alig több mint 1% esetén igaz, hogy gyógyíthatatlan (!) szervi oka van. Túlnyomó többségben pszichés, kisebb arányban, de nem kevés esetben szervi, de gyógyítható, kezelhető. Beszélj egy hozzáértő andrológussal, és megtudhatod.
Ami meg itt folyik, az az, hogy a (nagy részben) pszichés okokból impotenciás tüneteket mutató pasik gyűlölködnek, mert (ahogy a 11-ben le van írva), könnyebb a világot és másokat hibáztatni, mint változni és változtatni.
Senki nem mondja, hogy a pszichés hátterű impotens rossz ember. Az a rossz ember, aki a saját problémáit másokra vetíti ki, ahelyett, hogy megoldaná.
Hol olvastam gyűlölködést?!
Például a 8. és 9. válaszodban!
De kb. minden válaszodban az oldalon, a férfiak ellen...
A másik kérdésnél is leírtam előbb hogy csak egy femináci pszichopata vagy, semmi több.
És nem, amúgy én egyáltalán nem vagyok impotens csak van empátiám azok irányába akik esetleg azok és a Te elmebeteg agymenéseidet kell olvasniuk... Mivel hogy én nem vagyok pszichopata.
#14: ez mellément, a 8-as nem is én voltam. Bár a mondanivalóját illetően egyetértek vele alapvetően.
Az mindenesetre nem kissé furcsa, hogy ezzel a stílussal és tartalommal te nevezel bárkit pszichopatának, miközben olybá tűnik, nem igazán fogod fel a kommentek tartalmát, csak kötekedsz.
Javaslom, olvasd el újra a 13-as hozzászólást, és - ha nem megy, kérj segítséget - próbáld meg értelmezni. Elég érthetően, egyértelműen és tényszerűen összefoglalja a lényeget, akár tetszik, akár nem, ezek a tények.
Tényekkel meg csak olyanok vitatkoznak, akik nem értik.
Egyetlen ott leírt megállapítás sem lett cáfolva, így a gyűlölködő kommenteddel nem tudok mit kezdeni, további kellemes fortyogást, és érvekkel és tényekkel tudok vitázni, ideges és hozzá nem értő emberekkel nem.
6#:
"...minden egészséges nőt"🤣😇😂:
egy csomó nő fedélzeti problémás, és nem veszi észre magát, így "egészségesnek" titulálja magát. Érdekesek vagytok ám😇🤣😂...
Ha egyébként sármos és jóképű, akkor igen.
Ha jól ki tudja nyalni a sunámat, meg a hátsó bejáratot naponta minimum 3×, akkor nem baj ha impotens. 😝
Ma már ha egy kicsit többet szán rá az ember, akkor olyan felcsatolhatós mükukik vannak, hogy ihaj-csuhaj.
Az én párom nem impotens, de a nekem szükséges, napi 3 alkalmat természetesen nem bírja.😢
Ezért vettünk egy aranyos "kis" segédeszközt is. 🙉
Így minden nap megkapom ami kijár nekem. 😃😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!