Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Összejönnétek impotens pasival, ha minden más stimmel?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tényleg minden másban bejön külső, belső, és pénz, fizetés, mindenben. Nem meleg ettől még a nőket szereti.2023. márc. 26. 20:25
11/30 anonim válasza:
9
Linkeld a kérdést.
Amúgy miért érdekes? Nem létezik az az opció a fejedben, hogy nem ugyanazok válaszolnak minden kérdésre?
13/30 A kérdező kommentje:
12. Igen. Nyalás, dildózás, ujjazás minden. Csak sajnos nem áll fel.
2023. márc. 26. 21:24
14/30 anonim válasza:
Ha ez "csak" annyit jelent, hogy nincs merevedése és nem lehet gyerekünk, de nem aszexuális, akkor szerintem összejönnék. Annyira ritka olyan embert találni, akivel jól megérti magát az ember meg jól érzi magát és emgbízik benne. Ilyen miatt nem válnék meg valakitől, ha csak ez hiányzik.
15/30 anonim válasza:
Na hát akkor ez nem hangzik annyira rosszul.
16/30 anonim válasza:
Nem,mert egy kapcsolatban számomra a szex fontos és nem csak játékszerekkel.
17/30 anonim válasza:
Én csak akkor, ha teljesen szexmentes lenne a kapcsolat.
Nem kérek privát üzenet, van párom.
18/30 anonim válasza:
Igen. Ha nem akwrja hogy orákat dolgozzak rajta.
A legtobb impotens erőlködik azon hogy izzadva hatezer pozbeb élvezze a szexet.
Én ezt nem válallnám.
19/30 anonim válasza:
*Es a dildot ujazast nyalast se válallnám.
De amigy minden oké. Megutáltam a szexet a volt pasim miatt. Vágyom a szexmentesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!