Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresős oldalak valakinél bevállnak?
Egy ideje próbálkozok ismerkedni hölgyekkel,de a jó isten valami miatt nehezen akarja ezt meg adni,pedig nem vagyok egy rossz ember szerintem.Dolgozom,vannak célok,most már itt vagyok 31-32 éves normális esetben már családnak lassan alakulnia kellene. Elhatároztam hónapok óta a társkeresős oldalak felkeresését,elő is fizettem kettőre amire aztmondják jó oldalak. De valahogy azt látom ,hogy vagy elolvassa és nem is ír vissza,vagy a jobbik,hogy vissza ír egy szia-t és itt vége is.
Leginkább azt érzem saját egojukat akarják növelni,hogy mennyi férfi rajongói vannak.
Buliba nem igen járok ez igaz. Meg hogy ó ne aggódjak meg fog jönni a megfelelő partner,ne görcsöljek rá.
Igen ennek örülnék ha hosszútávon sikerülne megismerkedni valakivel :)
2x volt mondjuk még jó pár randim társkeresőn,sajna a valóság kinézetre rosszabb volt mint fotókon,plusz már mondta készen áll a család alapításra,mondom ez jó,de nyugi 😃.
Néha meg exem talál meg,de most mar megfigyeltem,hogy ha épp az aktuális pasijával valami balhéja van,ha meg "szent a béke" eltűnik.
Ezt mindig is imádtam anyámtól, barátoktól... "jönni fog, ne görcsölj rá...akkor jön mikor nem számítasz rá.."
Aha ja....kb. mint a humor oldalakon, csak sokszor igaz...
18 évesen: ne aggódj jön mikor nem szá...
25 évesen....ne aggódj majd jön
35 évesen ne aggódj majd jön...
45 évesen..akkor jön mikor nem számítasz rá...
.
.
.
.
80 évesen: "R.I.P. itt nyugszik Béla..akkor jön mikor nem számítasz rá..."
hát a halál valóban akkor jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!