Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hányszor ghostingoltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor ghostingoltatok már életetekben ismerkedések során?

Figyelt kérdés

Valljatok színt.

(Ghostingolás: valamilyen okból történő szó nélküli felszívódás)

2023. márc. 24. 01:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Olyan eset egy sem volt, amikor nyíltan és egyértelműen mindkét fél részéről ismerkedés volt, és én szó nélkül felszívódtam volna. Fórumokon volt olyan, hogy gyanútlanul válaszoltam kérdésekre, aztán vaaaaalahogy hogy hogy, hogy hogy nem, a 2. megjegyzés már ismerkedős / szexre invitálós volt (olyan esetben is, amikor előre megírtam, hogy válaszolok a kérdésre, de ha utána udvarolni akar, felejtsen el), vagy még jobb eset, először lehülyézett a válaszom miatt vki, aztán amikor nem hagytam magam, akkor jött az, hogy szívesen ismerkedne... ilyenkor én simán felszívódom. Vadidegennek, akivel én nem akarok ismerkedni, nem adtam jelet és nem is társkereső oldalon vagyunk, nem tartozom sem elszámolással, sem az időmmel. Ilyen eset lehet egy jó 20.
2023. márc. 24. 13:31
 22/26 anonim ***** válasza:
21. Te ne itt logj ha magasak az igenyeid" 🤑 " esetleg kapcsolatban vagy..
2023. márc. 24. 14:10
 23/26 anonim ***** válasza:
22: ez nem társkereső oldal, és én nem is azért válaszolok kérdésekre, hanem azért, hogy segítsek másoknak, nem is mutatom jelét annak, hogy én ismerkedni akarnék. Ezért is érthetetlen, hogy olyan válaszaimra, mint hogy "szeretek blúzt hordani" meg "szeretek színházba járni" vagy "x centi magas vagyok", már jönnek a nyíltan vagy sunyin p...ivadászok pulcsnolni. Pénzéhesnek meg baromira nem vagyok az.
2023. márc. 24. 14:15
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azt csinálom, és vedd úgy, hogy ezzel kedves vagyok, mert nem akarod hallani a könyörtelen igazságot (hiába beszéled be magadnak, hogy de igen, a valóság ezzel ellent mond).
2023. márc. 24. 16:12
 25/26 anonim ***** válasza:
Eddig kb mindenki...24/l
2023. márc. 24. 22:29
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor is el kell köszönni. Nem vagyok köteles magyarázkodni, de annyit azért ki lehet nyőgni, hogy "már nem kívánok veled beszélni, sok boldogságot neked". - nem nehéz kinyőgni. Csak mert közben a másik meg lehet, hogy valahogy nagyon beleélte magát valamibe, nagyon vár, és nem szép dolog hülyét csinálni a másikból.

Szerintem a ghostingolásnak két-három oka lehet:

1. 0 Empátia

2. A másik akkora tapló (de ebben az esetben is lehet lezárni)

3. gyávaság.

Akárhogy is nincs benne felelősségérzet.

Szerintem a 0 empátia játszik. Hogy téged nem visel meg, meg te leszarod, az egy dolog, az te vagy, de a másikat még megviselheti.

Nem mondom, hogy én szent vagyok, mert én is ghostingoltam - gyávaságból.

kicsit bonyolult volt, vagy csak én hittem annak.

2023. márc. 25. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!