Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hányszor ghostingoltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor ghostingoltatok már életetekben ismerkedések során?

Figyelt kérdés

Valljatok színt.

(Ghostingolás: valamilyen okból történő szó nélküli felszívódás)

2023. márc. 24. 01:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Casperkodás.
2023. márc. 24. 08:12
 12/26 anonim ***** válasza:

Ebből a kérdésből semmire nem lehet következtetni. Talán ha úgy kérdezed, hogy milyen arányban ghostingoltok, és milyen okból, na az igen, de így. mit kezdesz a számokkal, összeadod, elosztod?

Nem mindegy, hogy valaki egy emberrel ismerkedett és azzal ghostingolt, vagy 10000 emberrel, és egyetlen esetben fordult elő, akkor is valami nyomós ok miatt.

Velem volt olyan nem egyszer, hogy "ghostigoltam" valakit de ez inkább csak azért volt, mert megismerkedtem vele, aztán betoji lettem, amikor nyitott. Nagyon bántott.

2023. márc. 24. 08:33
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen beszélgetős fázisban én is megtettem már nem egyszer. Ha kényelmetlenül, tárgyiasítva érzem magam a beszélgetés közben, vagy sértő dolgokat mond "viccelődésnek" szánva, akkor nincs érdeme folytatni a beszélgetést, mert nem egyezik össze a személyiségünk, a humorunk.

Én amikor elkezdtem komolyabban venni az ismerkedést akkor egyáltalán nem ghostingoltam, hanem amikor ilyen helyzetbe kerültem, megmondtam nekik, hogy nem szeretném tovább folytatni a beszélgetést mert nem érzem hogy összeillenénk. Nagyon kevés férfi fogadta ezt jól ("oké, köszi hogy elmondtad, további sok sikert") viszont annál többen reagáltak negatívan ("mit képzelsz magadról, amúgy is csak egy rusnya kövér k**va vagy aki csak egy d**ásra lett volna jó" meg hasonlók). Úgyhogy most már nem teszem ki magam ennek.

2023. márc. 24. 08:40
 14/26 anonim ***** válasza:
Megszámlálni sem tudom. Nem tartozom magyarázattal senkinek, nem vagyok köteles az időmet olyanra szánni, akire nem akarom.
2023. márc. 24. 08:42
 15/26 anonim ***** válasza:
32%
Engem mindig csak az éltet ilyenkor, hogy oké, megcsinálhatják velem, de ez nekem megmarad és utána valamilyen formában úgy is bosszút fogok állni az ellenkező nemen, ha nem is pont azon az egyénen.
2023. márc. 24. 08:44
 16/26 anonim ***** válasza:
#14 azért van az illem, etikett, a kölcsönös tisztelet, stb. szóval mégis tartozol. Ugyanúgy, ahogy elmész vendégségbe, tartozol azzal, hogy ne szarj az asztalra, ne sértegesd a házigazdát (ha nem tetszik valami, vagy megbeszéled, vagy elköszönsz).
2023. márc. 24. 09:15
 17/26 anonim ***** válasza:
16. Ez csak addig tart, amíg ő csinálja ezeket mással. Ha vele csinálják, vagy pláne ennél durvább dolgokat is, akkor persze már fel van háborodva és az neki is rosszul esik.
2023. márc. 24. 09:25
 18/26 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan barátnőm, aki mondta, hogy több kapcsolata volt, ő adta ki mindenkinek az útját, meg ő kosarazott rendesen.

Amikor én szakítottam vele tisztára ki volt akadva. Hát ilyen az ego.

2023. márc. 24. 09:30
 19/26 anonim ***** válasza:

16-17 Engem is ghostingoltak már, nem is egyszer. Sosem sértődtem meg vagy háborodtam fel ezen. A nem válasz is válasz. Az asztalra szarás, mint hasonlat pedig nagyon távol áll a ghostingolástól. Annak a megfelelője inkább az lenne, hogy a másik pofájába vágom bunkó módon az összes tulajdonságát, amit én nehezményezek.

Ha már annyira metaforákat szeretnél használni, akkor a ghostingolás az angolosan távozásnak felel meg.

Ahogy fentebb írta is valaki, sokan nem viselik jól a visszautasítást, én nem fogom vállalni a másik rejtett elmebetegségének a következményeit.

2023. márc. 24. 11:00
 20/26 anonim ***** válasza:
19. Arra gondoltam, hogy te mondjuk 20 embert ghostingolsz ismerkedés közben és te azt úgy kapod aztán vissza később, hogy valaki beetet téged, hogy kapcsolatot akar tőled, lefekszetek, elkezdesz kötődni hozzá és ő ghostingol utána téged.
2023. márc. 24. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!