Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hol akadtok el egy kapcsolat építése során?
Konkrétan elkezdeni sem tudom, szóval igazából nem akadok el sehol.
Úgy másfél éve már arról is letettem, hogy próbálkozzak egyáltalán.
Amúgy nem is nagyon van kinél. A korosztályom szinte nem létezik itt ahol élek, aki van, az már házas, gyereke van esetleg tartós kapcsolatban él. A fiatalabb generációkat nem érdeklem és igazából már engem sem.
Arról nem is beszélve, hogy esélytelennek látom, hogy bárkinek is bejöjjek, nincs olyan külsőm, hogy felfigyeljenek rám és már nem is lesz sajnos.
Hol akadok el? Az eleje könnyen indul, hamar lelkes leszek és elkezdek tervezgetni, majd amikor szembesülök azzal, hogy egészen más az értékrendünk, akkor hamar visszavonulót fújok.
Az ismerkedési fázis mindig le van öntve egy adag cukormázzal, amikor már nem megy a színészkedés akkor jönnek elő az igazi problémák, ezeket időlegesen el lehet rejteni, de sokat nem ér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!