Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamionos pasik jó pasik?

Figyelt kérdés

Baráti társaságunkban van kettő is,harminc körüliek.Egyikük kacérkodik velem.

Hetelős munkája van,nemzetközibe van,hétvégén otthon.Nagyon jól keres vele,800 ezer nettó,nem titkolja.Igényes,ad magára,látom a ruháin,viselkedésén.

Moziba egyszer már elmentünk,de kicsit tartok hogy milyen lehet valójában egy kamionos pasival.

Aki élt már ilyen pasival leírhatná hogy nekik milyen egy pasival,vagy mikre érdemes figyelni?

2023. márc. 22. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak egy kamionost ismerek, Bertalan Attilát.
2023. márc. 22. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha hétvégi pasira van szükséged, ő a te embered.
2023. márc. 22. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sosincs otthon. Ennyi
2023. márc. 22. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy ki milyen nem a szakmájától függ.

Ha komolyabbra fordul, lehet hogy nehezen fogod viselni a tàvkapcsolatot, hogy csak hétvégén lehettek együtt. Vagy megszerzed a jogsit és elmentek négykezesbe, mint én és a pàrom 😄

Nem , ezt inkább ne csináld… én is megbántam.

2023. márc. 22. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha picit is hallgatsz egy idegenre, akkor elkerülöd őket! 8 éve dolgozom a logisztikában, azon belül is a szállítmányozásban, fuvarszervezésen. Rengeteg sztorit megosztanak velem a sofőrök. A legjava (tisztelet a kivételeknek persze, de ritka) csalja orrba-szájba a feleségét, barátnőjét.
2023. márc. 22. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én olyanról is hallottam, ahol otthon csalta meg az asszonyt a saját barátnőjével.

Ezen is bukott le végül.

2023. márc. 22. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Aki félremegy az így is úgy is. Nem kell ehhez kamionosnak lenni. A hétvége hazajárós nem vészes.

Mi is emberek vagyunk. Üdv egy kamuonos nő.

2023. márc. 22. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, én úgy gondolom h a kamionsofőrökben is van mindenféle. De egyet tudj, a nemzetközisek ismerik a "farkas törvényeket", tehát nem egy felelőtlen tutyi mutyik, hanem Férfiak,akik egyedül is megállnak a lábukon bárhol, s a nő nem bejárónak kell, hanem h csak egyszerűen szeresse. Arra készülj h mivel csak hétvégente taliztok, nem fog tudni szorosan melletted lenni mindenben. Nem egyszerű. Ha ezt el tudod fogadni, s nem idegesíted az ebből fakadó hisztiddel jó lesz.

Üdv egy 60 éves apa és 31 éves öccs kamionsofőrökkel körül véve.

2023. márc. 23. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!