Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kamionosként mennyire vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamionosként mennyire vagyok jóparti ezekkel a paraméterekkel?

Figyelt kérdés

Uniós fuvarok,minden hétvége itthon.Fizu 2500 euro,+ bónuszok.Cég ad teljes 13. havi fizut is,de magyar cég.

Se házam se lakásom anyámnál lakok saját házra spórolok.Győr és az osztrák határ között akarok házat venni.Új autóm van,szalonból egy új suzuki swift,mert alig van baja és olcsó hozzá minden.

36F

2022. jan. 29. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit kezdjünk ezekkel az adatokkal? Földmérésre kérsz ajánlatot, vagy a következő műszakit akarod elintéztetni itt esetleg?
2022. jan. 29. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Attól tartok, hogy nem vagy jó parti. Oké, hogy nincs házad, és anyáddal laksz, ez annyira nem hatalmas probléma a mai világban, nehezebb házhoz jutni manapság, és kamionosként minek hiteleznéd be magad, ha úgy sem vagy otthon sokat.

De szerintem egy értelmes nő, nem nagyon fogja kedvelni a csak hétvégét úgy, hogy a kapcsolat még el sem kezdődött. Ez kevés, nekem kevés lenne.

2022. jan. 29. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Magyar cég euróban adja a fizut? 😳
2022. jan. 29. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:

3

Sok kamionos kapja euróban, ja. Haverom is.

2022. jan. 29. 22:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Euroban kapom.

Nagyon sok cég a nemzetközi sofőröket így fizeti már.

2022. jan. 29. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem akarnék távkapcsolatot...
2022. jan. 30. 02:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2022. jan. 30. 07:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Az visszatartana hogy biztos felszedsz egy-két ribit külföldön.
2022. jan. 30. 07:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Csupán a fizetèse miatt senki nem lesz jó parti.
2022. jan. 30. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!