Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok volna arra, ha az akivel ismerkedtek, 2 napig nem írt volna nektek? Jól tettem, hogy lezártam az egész ismerkedést?
Szombat késő délután beszéltünk, aztán kedd reggelig semmit, azzal magyarázza, hogy nem írt vissza, hogy szombaton délután elutasították a szakdolgozatának a témaválasztását és a kutatási terv részét, ezért az a tárgya nem sikerült, ezért vasárnap nem volt kedve beszélni senkivel, hétfőn meg a munkahelyén kellett az idei összes kimutatását újra csinálnia egy céghez, és akkor meg az vette el a kedvét (mesterszakot csinál, illetve elemző egy multinál vagy mi)
Kedden reggel leírta ezeket, és írt, hogy ne haragudjak, de ezek után nem volt senkivel kedve beszélni.
Csütörtökre beszéltük meg az első randinkat, de én lemondtam, hogy nekem nem kell olyan férfi, aki minden szó nélkül 2 napra eltűnik, és szeretném lemondani a csütörtököt is, mert nem szeretem ha hülyének néznek.
Erre még írt, hogy ez az egész nem ellenem szólt, csak maga alatt volt, és nem volt kedve senkihez, én erre csak azt írtam, hogy tartom magam ahhoz amit mondtam, és elköszöntem.
Ti mit tettetek volna?
Szerintem meg gáz.
Ha ismerkedek valakivel,a minimum, hogy akkor beszélgetek vele minél többet,főleg ha magát a személyt akarom megismerni.
Az ilyennél nem is lehet tudni,hogy most tényleg nem ér rá,szopják a fa*zát éppen,vagy csak ghostingol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!