Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit reagálnátok volna arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok volna arra, ha az akivel ismerkedtek, 2 napig nem írt volna nektek? Jól tettem, hogy lezártam az egész ismerkedést?

Figyelt kérdés

Szombat késő délután beszéltünk, aztán kedd reggelig semmit, azzal magyarázza, hogy nem írt vissza, hogy szombaton délután elutasították a szakdolgozatának a témaválasztását és a kutatási terv részét, ezért az a tárgya nem sikerült, ezért vasárnap nem volt kedve beszélni senkivel, hétfőn meg a munkahelyén kellett az idei összes kimutatását újra csinálnia egy céghez, és akkor meg az vette el a kedvét (mesterszakot csinál, illetve elemző egy multinál vagy mi)

Kedden reggel leírta ezeket, és írt, hogy ne haragudjak, de ezek után nem volt senkivel kedve beszélni.

Csütörtökre beszéltük meg az első randinkat, de én lemondtam, hogy nekem nem kell olyan férfi, aki minden szó nélkül 2 napra eltűnik, és szeretném lemondani a csütörtököt is, mert nem szeretem ha hülyének néznek.

Erre még írt, hogy ez az egész nem ellenem szólt, csak maga alatt volt, és nem volt kedve senkihez, én erre csak azt írtam, hogy tartom magam ahhoz amit mondtam, és elköszöntem.

Ti mit tettetek volna?

2023. márc. 22. 18:26
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
78%
29: Elmúltam már 40 éves, mikorra létrejött ez a FB-chat műfaj, és emiatt ez nekem mindig is levél-műfaj lesz, levelet akkor válaszolunk meg, amikor ráérünk, és akkor olvassuk el, amikor ráérünk, és egy levélírás komoly odakoncentrálás a másikra, nem egy futtában-dolog.
2023. márc. 22. 21:23
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Jól és rosszul is döntöttél.Vekem is van olyan,hogy semmi kedvem válaszolni az embereknek,de akármennyire is szar a kedvem vagy nincsen időm mindenkinek válaszolok max nem beszélek velük sokat.Ezt ő is simán megtehette volna.Nem kell akkor órákat beszélni elég 10-15 percig is és mondja el,hogy nagyon fáradt és rossz napja volt.Ikyen esetben az ember jobban megérti a dolgokat,mint amikor se szó,se beszéd eltűnik és semmit se tudsz róla.Viszont lehet ő nem ilyen és tökre jófej és a randi is jó lett volna.
2023. márc. 22. 22:20
 33/38 anonim ***** válasza:
67%
Ejha mekkora szerencséje van a csávónak.A világ pénzért se kéne olyan nő mint te, kedves kérdező!
2023. márc. 22. 23:15
 34/38 anonim ***** válasza:
75%
Jól tetted, a francnak sem hiányzik egy olyan egoharcos, aki egy kvázi ismetetlent leckéztet, amiért az nem áll rendelkezésre folyamat. Ennél nagyon könnyen talál érdemesebb embert kapcsolatra ez a srác, a frusztrációkezelés képességének hiánya pedig amúgy sem vonzó.
2023. márc. 22. 23:36
 35/38 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon is jól tetted! Megmentetted szegény srácnak az életét egy magadfajtától!
2023. márc. 22. 23:54
 36/38 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem meg gáz.

Ha ismerkedek valakivel,a minimum, hogy akkor beszélgetek vele minél többet,főleg ha magát a személyt akarom megismerni.

Az ilyennél nem is lehet tudni,hogy most tényleg nem ér rá,szopják a fa*zát éppen,vagy csak ghostingol.

2023. márc. 23. 00:55
 37/38 anonim ***** válasza:
91%
Nem tök mindegy, hogy szerintünk jól tetted-e, vagy sem, vagy mi mit csináltunk volna? Te itt húztad meg a határt, neked ez így, se sehogy máshogy nem fért bele. Mivel te ismerkedsz, ezért jogodban áll bármi miatt kiszortírozni a másikat, ahogy ez fordítva is megtörténhet. Nem voltál bunkó, elmondtad a szitut, és tisztességesen lezártad. Ennyi. Lapozz.
2023. márc. 23. 07:33
 38/38 anonim ***** válasza:
78%
Akár netes, akár valódi ismerkedés, ált. tényleg nem jelent jót, ha csak pár nap múlva van vmire válasz. De a kérdező szerintem ebben az esetben túl szigorú volt. Egy ismerkedés elején még nem lehet ugyanazt elvárni, mint egy stabil párkapcsolatban, nem annyira fontos a másik, hiszen nem is ismered, továbbá mentegetőzött (többet is, mint amit az ismeretségi fok indokolt volna), nem mondta le a randit, első alkalom volt, hogy kicsit eltűnt. Én találkoztam volna vele. Ha addig sűrűn beszéltetek, nyilván írhatott volna 1 mondatot, hogy most rossz passzban van/elfoglalt, jelentkezik egy pár nap múlva, ez ugyan elmaradt, de benned meg lehetett volna annyi rugalmasság, hogyha utólag megírja, hogy gondja volt, akkor elnézed, és esetleg adsz hitelt a szavának, hogy nem kamu indok.
2023. márc. 23. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!