Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit reagálnátok volna arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok volna arra, ha az akivel ismerkedtek, 2 napig nem írt volna nektek? Jól tettem, hogy lezártam az egész ismerkedést?

Figyelt kérdés

Szombat késő délután beszéltünk, aztán kedd reggelig semmit, azzal magyarázza, hogy nem írt vissza, hogy szombaton délután elutasították a szakdolgozatának a témaválasztását és a kutatási terv részét, ezért az a tárgya nem sikerült, ezért vasárnap nem volt kedve beszélni senkivel, hétfőn meg a munkahelyén kellett az idei összes kimutatását újra csinálnia egy céghez, és akkor meg az vette el a kedvét (mesterszakot csinál, illetve elemző egy multinál vagy mi)

Kedden reggel leírta ezeket, és írt, hogy ne haragudjak, de ezek után nem volt senkivel kedve beszélni.

Csütörtökre beszéltük meg az első randinkat, de én lemondtam, hogy nekem nem kell olyan férfi, aki minden szó nélkül 2 napra eltűnik, és szeretném lemondani a csütörtököt is, mert nem szeretem ha hülyének néznek.

Erre még írt, hogy ez az egész nem ellenem szólt, csak maga alatt volt, és nem volt kedve senkihez, én erre csak azt írtam, hogy tartom magam ahhoz amit mondtam, és elköszöntem.

Ti mit tettetek volna?

2023. márc. 22. 18:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
91%

Ez csak attól függ, milyen a kommunikáció ritmusa.

Legjobb barátaimmal is van, hogy heti-kétheti rendszerességgel kommunikálunk, de van, hogy elmegyünk együtt nyaralni, és van, hogy évek kimaradnak, ha pl. valakinek szerelmi kapcsolata van, vagy családot alapít.

Nincs az leírva sehol, hogy úgy lehet csak összeismerkedni, hogy minden nap váltunk egy üzenetet.

2023. márc. 22. 18:59
 12/38 anonim ***** válasza:
15%

Én is így tettem volna.

Pontosabban, nem köszöntem volna el, csak épp annyit tettem volna, amennyit ő is, vagyis semmit.

Hogy miért?

3/3 alkalommal fordult elő, hogy aki napokra eltűnt, az valami szar indokkal kivágta magát.

Egyszer sem tettem szóvá, mert azt gondoltam, hogy igaz minden szó.

És milyen érdekes, és nem elutasító, 2-3 napra rá mégis újra eltűntek 😃

Ez egy nagyonis általános jelenség, ismerőseimtől is ezt hallom.

2023. márc. 22. 19:08
 13/38 Mathus ***** válasza:
74%

hány éves vagy (mármint fejben)? a jövőre nézvést egy jótanács. én MINDIG a 2-3. dolgot írom le chatban, nem az elsőt, és ha idegállapotban vagyok, akkor a 8-9.-et, az lesz a végső verzió.

másrészt egy gyakorlatilag VADIDEGEN ember miért tartozna neked elszámolással? miért kellene "bejelentkeznie" x időnként, nem a gyereked (még annak sem kellene)? próbáld meg ezt a nem írom le azonnal amit gondolok dolgot, mégha az nlc.hu-n ezt is tanácsolják.

14/38 anonim ***** válasza:
100%
*nem voltam ezután elutasító
 15/38 anonim ***** válasza:
45%

Nem értitek, nem arról van szó, hogy kötelezően jelentkeznie kell!

Ez egy kib.szott szar duma volt, annyira átlátszó!

2023. márc. 22. 19:10
 16/38 anonim ***** válasza:
91%
Annyit írhatott volna hogy bocs rossz napom van majd írok.
2023. márc. 22. 19:15
 17/38 anonim ***** válasza:
79%
Így van! Engem lepontoztak, de valószínűleg ők nem tapasztaltak a netes társkeresést illetően 😃
2023. márc. 22. 19:21
 18/38 anonim ***** válasza:
81%

Én csupa ilyen sráccal találkozom, van, hogy eltűnnek néha, de én sem gondolom már, hogy ez ellenem szólna, mert érezni is rajtuk, hogy ilyen típusok. Viszont ugye aki ilyen, az később sem változik meg.

Szerintem jól tetted. Ha nem akarsz ezen idegeskedni, akkor könnyebb így.

2023. márc. 22. 19:23
 19/38 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is jól tetted. Elvileg felnőtt (ha már ebben a kategóriában van) tudnia kéne elmondania ha maga alatt van, és emiatt sztornóz téged.
2023. márc. 22. 19:28
 20/38 anonim ***** válasza:
23%
Hosszútávon jól tetted. Ha veled nem akarta megosztani a dolgait, akkor kivel? Se kép, se hang 2 napig. Szórakozzon mással.
2023. márc. 22. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!