Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal anyukaként mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal anyukaként mennyire van esélyem normális pasiknál akár csak komolytalanabb kapcsolatra is?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 2 hónapos a kisfiam. A gyerek apjával 4 hónapja szakítottunk. Vannak testi igényeim nyilván, kár lenne tagadni. Viszont nem akarok oda süllyedni hogy belemenjek a gyerek apjának kalandjaiba, így mindenképp mással szeretnék ilyesmiket megélni. Komoly kapcsolat ellen sem vagyok, de jelenleg megvagyok nélküle, a gyerek az első. Viszont nagyon jó lenne egy fix normális pasi akivel néha ellennénk. Nős férfi nem kell.. nem teszem tönkre egy nő életét sem. Korrekt kapcsolatot akarok legyen az komoly vagy komolytalan. Külsőmmel szerintem nincs gond, gyerek előtt gond nélkül minden ujjamra akadtak pasik, azóta is vannak jelentkezők, de valahogy senkit sem éreztem úgy hogy na vele jó lenne belevágni
2023. márc. 22. 10:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
1%

Tekintsünk el attól hogy az átlag anyuka nem akar szexre se gondolni egy újszülött mellett.

Szerintem találhatsz szexpartnert akkor ha a gyerek apját azért megmutatod az új férfinek. Legalább csak egy képen! Ha az exed egy látszólag hétköznapi fickó akkor semmi baj. De ha egy extra jo külsejű ,alfa, trendi de mellé láthatóan komolytalan figura az gondot jelenthet! Mert az azt jelenti hogy a felszín és anyagiak alapján kerested a gyereket apját. Ez akkora hiba amiért egy átlag pasas (akinek valószínűleg régebben esélyt se adtál volna) azonnal visszavonulót fúj. Fizetni, anyagilag segíteni a gyereknevelést meg senki nem fog. Erre jobb ha nem is gondolsz.

2023. márc. 22. 18:44
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Istenem utolsó...agyrém.

Össze vissza kombináltok. Egy normális átlag férfi se agyal ennyi brmsgon.

2023. márc. 22. 19:19
 33/34 anonim ***** válasza:
15%
Nekem elég vastag, beleülhetnél bármikor. 37F
2023. márc. 22. 19:21
 34/34 A kérdező kommentje:
#31 kicsit túlgondolta már ezt az egész témát igen.. nem nagy durranás a gyerek apja, de nem hiszem hogy ez számítana amúgy, aki az exeket lesi, elemzi, az alapján dönt ott szinte mindig baj van. Az anyagiakról meg még csak szót sem ejtettem. Nem pótapát keresek, engem/minket férfi még nem tartott el de nem is fog! azt se akarom hogy a gyereket lássa az akivel nem vagyok komoly kapcsolatban… Bár egy férfi aki komolyat akarna tőlem és elfogadna gyerekkel az biztos nem így gondolná ahogy te
2023. márc. 22. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!