Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal anyukaként mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal anyukaként mennyire van esélyem normális pasiknál akár csak komolytalanabb kapcsolatra is?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 2 hónapos a kisfiam. A gyerek apjával 4 hónapja szakítottunk. Vannak testi igényeim nyilván, kár lenne tagadni. Viszont nem akarok oda süllyedni hogy belemenjek a gyerek apjának kalandjaiba, így mindenképp mással szeretnék ilyesmiket megélni. Komoly kapcsolat ellen sem vagyok, de jelenleg megvagyok nélküle, a gyerek az első. Viszont nagyon jó lenne egy fix normális pasi akivel néha ellennénk. Nős férfi nem kell.. nem teszem tönkre egy nő életét sem. Korrekt kapcsolatot akarok legyen az komoly vagy komolytalan. Külsőmmel szerintem nincs gond, gyerek előtt gond nélkül minden ujjamra akadtak pasik, azóta is vannak jelentkezők, de valahogy senkit sem éreztem úgy hogy na vele jó lenne belevágni
2023. márc. 22. 10:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem simán van esélyed. Mondod is, hogy vannak jelentkezők továbbra is. Hát akkor nyilván te is látod, hogy van esély akármilyen kapcsolatra. Jó, a korosztályodban elég valószínűtlen, hogy valaki szívesen fogadjon egy hozott gyereket, szóval komoly kapcsolatban még nagyon nem reménykednék feltétlenül a helyedben, de még akár ez sincs kizárva, ha éppen olyan fickóval akadsz össze.

Amúgy én 30 vagyok, 2 gyerekem van, 4 hónapos a kicsi és a "nagy" sincs még 3 éves, akármennyire is kimerült vagyok mellettük, bizony nekem is igényem van a rendszeres nemi életre, intimitásra (és ez így volt a kicsi születése után is). Nekem annyi szerencsém van, hogy a gyerekek apjával együtt vagyunk, így értelemszerűen vele meg tudom ezt az igényem élni. De azért, mert valakinek a kicsi babás időszak nehezebb volt, még ne kelljen már a kérdezőnek rosszul éreznie magát, amiért őt nem vágta gallyra teljesen a szülés meg a babázás. Lehet ő is az a szerencsés anyuka, akinek nyugis a babája és éjszaka is relatíve jól alszik.

Szóval kérdező, simán ismerkedj ugyanúgy, ahogy eddig, játssz nyílt lapokkal, hogy a másik fél is tisztában legyen azzal, mire vállalkozik, és akármi is kisülhet belőle. Fiatal vagy, mindenre van esélyed. Amikor a gyerek meg már nagyobb, te is idősebb leszel és idősebbek lesznek a pasik is, akikkel ismerkedsz, akkor simán jöhet egy újabb komoly kapcsolat is. Nem te lennél az első és nem is az utolsó, aki gyerekkel együtt találja meg a "nagy Ő"-t.

2023. márc. 22. 13:26
 22/34 anonim ***** válasza:
18%
Látom nem véletlen, hogy egyedül álló anya lettél. A családban volt hasonló, azóta is csak kalandozik az anyuka, a nagyszülők meg a nagynéni pedig nevelik a gyereket.
2023. márc. 22. 13:47
 23/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat:))

#22 azért az túlzás lenne ha nálunk úgy alakulna hogy ők nevelik, meg nyilván tudod pontosan miért lettem egyedülálló. Te biztos jobban átlátod a helyzetet. A kedves apukának lett valami kapuzárási pánikja az alapjáraton felelőtlen meggondolatlan cselekedetei mellett, én full kiéltem magam, csak valakinek nem állnak le a testi igényei azért mert anyuka lesz. És igenis nem leszek apáca azért mert nem viseltem el hogy másnak fontosabb a friss hús mint a család 😊 Nekem a baba az első, nem a gyerek helyett választom a kalandot, nem ettől leszek rossz anya abban biztos lehetsz!

2023. márc. 22. 14:06
 24/34 A kérdező kommentje:
De ha szerintetek csak ezen mulik hogy valaki jo szulo vagy jo tarsa legyen a masiknak az eleg szomoru… nem ezen mulik a torodes a gyerekkel hogy a sajat igenyeimmel IS foglalkozok
2023. márc. 22. 14:07
 25/34 anonim ***** válasza:
25%
Lyukra mindig lesz igény...de 21 évesen elb*sztad az életed, ott egy 2 hónapos gyerek...és már most a f*szon jár az eszed...háát nem tudom...fényes jövőt ugye azért nem tervezel?
2023. márc. 22. 14:30
 26/34 anonim ***** válasza:
73%
Mert az nem volt felelőtlenség, hogy egy olyannak szültél, aki a saját elmondásod szerint is alapból felelőtlen meg rossz döntéseket hozott?
2023. márc. 22. 14:40
 27/34 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is 2 hónaposom van itthon, azért nem kell belehalni a gondozasába normál esetben. Igen, kicsit fárasztó, de én simán alszom mellette éjszaka. Egyszer-kétszer kel, akkor megetetem aztán csókolom, alszunk tovább. Simán van idő mellette szexelni, csak a gátsebem ne fájna közben... A babának meg full mindegy hogy amíg alszik a kiságyban addig az anyja mit csinál a másik szobában. Ebben mi az önzőség?

Kérdező, nem egészen tiszta a kérdés. Szexre könnyen lehet embert taláni, írtad is hogy vannak jelentkezők. Komolyra már más kérdés, kevés srác akarja más gyerekét nevelni már ilyen fiatalon. De semmi nem lehetetlen, ismerkedni kell, aztán majd lesz valami.

2023. márc. 22. 16:16
 28/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! 🫶 a többire inkább már nem is reagálok
2023. márc. 22. 17:06
 29/34 anonim ***** válasza:
86%
Amíg anyuka üzemmódba vagy addig csak alkalmi kapcsolataid lesznek, ha a gyerek már végig aludja az éjszakát és rá mered bízni egy családtagra vagy másik személyre onnantól érdemes kapcsolatot keresni!!!
2023. márc. 22. 17:30
 30/34 anonim ***** válasza:
64%

Ne is hallgass itt a károgókra. Éld az életed.

Sokak szerint már akkor is más neveli q gyereket ha a saját nagyszülő vigyáz rá pár órát.

Meg attól hogy anya vagy meg ember és nő is.

N 31

2023. márc. 22. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!