Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal anyukaként mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal anyukaként mennyire van esélyem normális pasiknál akár csak komolytalanabb kapcsolatra is?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 2 hónapos a kisfiam. A gyerek apjával 4 hónapja szakítottunk. Vannak testi igényeim nyilván, kár lenne tagadni. Viszont nem akarok oda süllyedni hogy belemenjek a gyerek apjának kalandjaiba, így mindenképp mással szeretnék ilyesmiket megélni. Komoly kapcsolat ellen sem vagyok, de jelenleg megvagyok nélküle, a gyerek az első. Viszont nagyon jó lenne egy fix normális pasi akivel néha ellennénk. Nős férfi nem kell.. nem teszem tönkre egy nő életét sem. Korrekt kapcsolatot akarok legyen az komoly vagy komolytalan. Külsőmmel szerintem nincs gond, gyerek előtt gond nélkül minden ujjamra akadtak pasik, azóta is vannak jelentkezők, de valahogy senkit sem éreztem úgy hogy na vele jó lenne belevágni
2023. márc. 22. 10:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
28%

Bevallom, nekem sem a szex járna az eszemben két hónapos pici mellett. Nem is tudom hogyan képzeled ezt el. Éjszaka felkel többször, nappal is szüksége van rád és te meg mész, vagy jön hozzád a pasas dugni?^^

Nem csoda, hogy nincs már párod, ha ilyen önző és felelőtlen vagy.

2023. márc. 22. 11:25
 12/34 anonim ***** válasza:
64%
9@. Mit lát egy két hónapos kisbaba? Semmit. Hagyjad már ezt. 😅
2023. márc. 22. 11:28
 13/34 A kérdező kommentje:

Nem holnaptól gondoltam ezt egyébként.. de amúgy nyugodt baba és van segítségem hála istennek akik rengetegszer ajánlják fel hogy vigyáznak a kicsire ha úgy van. Nem hiszem hogy ezért önző és felelőtlen vagyok. Ponthogy ezért nincs párom mert abbol lett elegem amilyennek most te leírtál.. A gyerek apjával több volt a gondom mint nélküle.. hidd el tudom milyen szülő ne legyek belőle kiindulva..

Lelki nyomorult (vagy most nem tudom már hogy írták fentebb) pedig biztos nem vagyok.. attól mert néha szeretném kicsit érezni hogy nem lettem egy mosogatórongy azért mert szültem egy kisbabát

2023. márc. 22. 11:34
 14/34 anonim ***** válasza:
85%
Maradjunk annyiban, hogy szexre biztosan fogsz találni...
2023. márc. 22. 11:39
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, szerintem ismerkedj, abszolút van lehetőséged találni valakit. Azt nem mondom, hogy ez a valaki életed párja lesz, nem hinném, hogy sok fiatal férfi akarnak egy két hónapos kisbabával rendelkező kismamát párnak. De a testi szükségleteid kielégítésére biztosan találni fogsz jelentkezőt bőven.
2023. márc. 22. 11:39
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy lenne kapacitásod kapcsolatra.
2023. márc. 22. 11:42
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

"azóta is vannak jelentkezők"

Akkor mégegyszer, mi is a kérdés???

2023. márc. 22. 11:51
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha vannak jelentkezők akkor van esélyed akár komolytalanabb kapcsolatra.

Rajtad múlik hogy közülük tetszik-e valaki.

Ha nem, akkor megoldod magad amíg nem tűnik fel szimpatikusabb férfi.

2023. márc. 22. 11:57
 19/34 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem teljesen reális esélyes van egy normális kapcsolatra. Akinél ez kizáró ok ott szerintem te is jobban jársz.
2023. márc. 22. 12:09
 20/34 anonim ***** válasza:
82%
Szexre biztos fogsz találni hasonló kaliberű pasit, mint a gyereked apja. Na de olyat, aki nevelné is majd idővel a gyereked, az maximum csak olyan pasiból lesz, akiket még pár éve szarba se néztél.
2023. márc. 22. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!