Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal anyukaként mennyire van esélyem normális pasiknál akár csak komolytalanabb kapcsolatra is?
Bevallom, nekem sem a szex járna az eszemben két hónapos pici mellett. Nem is tudom hogyan képzeled ezt el. Éjszaka felkel többször, nappal is szüksége van rád és te meg mész, vagy jön hozzád a pasas dugni?^^
Nem csoda, hogy nincs már párod, ha ilyen önző és felelőtlen vagy.
Nem holnaptól gondoltam ezt egyébként.. de amúgy nyugodt baba és van segítségem hála istennek akik rengetegszer ajánlják fel hogy vigyáznak a kicsire ha úgy van. Nem hiszem hogy ezért önző és felelőtlen vagyok. Ponthogy ezért nincs párom mert abbol lett elegem amilyennek most te leírtál.. A gyerek apjával több volt a gondom mint nélküle.. hidd el tudom milyen szülő ne legyek belőle kiindulva..
Lelki nyomorult (vagy most nem tudom már hogy írták fentebb) pedig biztos nem vagyok.. attól mert néha szeretném kicsit érezni hogy nem lettem egy mosogatórongy azért mert szültem egy kisbabát
"azóta is vannak jelentkezők"
Akkor mégegyszer, mi is a kérdés???
Ha vannak jelentkezők akkor van esélyed akár komolytalanabb kapcsolatra.
Rajtad múlik hogy közülük tetszik-e valaki.
Ha nem, akkor megoldod magad amíg nem tűnik fel szimpatikusabb férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!