Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen agresszív, rosszindul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen agresszív, rosszindulatú női válaszolók femcelek?

Figyelt kérdés

Figyelem hónapok óta az oldalt és nagyon durvákat látok.

Az olyanokra gondolok, akik átnevelő tábort akarnak fiúknak mert seggrepacsizzák a velük egykorú lányokat, az olyanokra akik szerint a diplomások többet érnek, az olyanokra akik agresszívan, dühöngve mondják hogy hozzájuk csak a leghelyesebb pasas méltó, az olyanokra akik pedofilnak nevezik a férfiak egészséges vágyait, az olyanokra akik semmilyen vágyát nem hajlandóak egy férfinak teljesíteni, tartós kapcsolatban is óvszert követelnek, soha nem szopnának, análoznának de még egy nyomorult tűsarkút sem vennének fel a párjuknak soha, az olyanokra akik hirdetik az igénytelenségüket, pl. nem mossák ki a lukukat szex után (sem), heti 2x borotválnak csak, stb.

Szóval, ők lennének azok, akiket a legendás femcel szóval illetnek és emlegetnek?

2023. márc. 20. 17:36
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
0%
Tök mindegy, hogy vesztek itt össze alatta válaszolók. A lényegen semmit nem változtat a kérdező feltevésén miszerint itt olyan nőkké szeretne a sok válaszoló változtatni, hogy az igazából az elvadult álmaimban is kriminális lenne. Nem a kérdező válaszólt ostobaságokat hanem az nők vagy annak mondott valakik. Juuuj! Emberek, kicsit gondolkodni ér! ;)
2023. márc. 21. 15:07
 52/55 anonim ***** válasza:
66%

51

Konkretizálnád kérlek, hogy mi volt az ostobaság szerinted?

2023. márc. 21. 15:23
 53/55 anonim ***** válasza:
80%

Persze kérdező :)

Összeválogatsz itt egy listát (amelynek a nagyrésze teljesen rendben is van), közben meg elegánsan elfeledkezel az inikék napi gyűlölködéséről.

2023. márc. 21. 15:46
 54/55 anonim ***** válasza:
88%

1. De, igen is egy frusztrált nőgyűlölő az, aki néhány, saját személyes negatív tapasztalat miatt az ÖSSZES NŐT elítéli. A kérdező azt is leírta, hogy UNDORODIK a puszta gondolatától is annak, hogy lefeküdjön vele, ergo taszítja a másik, szóval miért is kéne összejöjjön vele? Sajnálatból, jótékonyságból? Hát ez messze nem így műkődik. Te talán összejönnél egy olyan nővel, aki taszít és akitől szó szerint undorodsz szexuálisan?!

2. Orvosi szakvélemény arról volt, hogy az a legesélyesebb, hogy a betegség SOHA nem fog újra kialakulni, magyarul a kérdező gyógyult és az orvosa szaktudása és tapasztalata alapján jó eséllyel ez így is marad! Ha nem lenne ajánlott így teherbeesni, akkor elmondaná az orvos teljesen objektíven, hogy a kórtörténetet figyelembevéve, a saját egészsége érdekében nem ajánlott, ennyi. Nincs ebben semmi pengeélen táncolás, az a dolga, hogy tájékoztassa a páciensét. Egyébként a kérdező által netről szedett mindenféle “információ” talán hiteles érv? És ha a facebookon elvileg talált ilyen betegségben szenvedő betegeket (ami vagy igaz vagy, vagy ténylegesen arról a betegségről van szó vagy nem), az automatikusan azt jelenti, hogy a bnőjével is ez fog történni? Nem mindenkinél ugyanúgy zajlik le ugyanaz a betegség. Én pl meg sem éreztem, hogy covidos voltam, férjem meg majd 2 hétig feküdt a halálán és utána is jelenkeztek utótünetek, nekem semmi. Vagy messzebbről közelítve, voltak, akik belehaltak a covidba (elég sokan sajnos), voltak, akik meg meg sem érezték.. Épp ezért nincs értelme hasonlítgatni.

3. Igen képzeld el, tök normális, hogy az ember változik, pl nő az önbizalma stb és igen, tök normális szakítani, ha azt érzi, hogy nem a megfelelő ember mellett van. Nehogy már örökre benne kelljen maradnia az első kapcsolatában ilyen fiatalon, mert jaj mi lesz a másikkal.

Ja és nem magadból kell kiindulni, a nők nem úgy gondolnak a férfiakra, mint valami tárgyakra, akik JÁRNAK nekik, ezt a drága incelek szokták minden áldott nap itt összefröcsögni, hogy szerintük nekik ilyen nő jár meg olyan nő jár. Amúgy sincs semmi közöd hozzá, hogy innentől mit fog hinni meg nem hinni a nő, amíg van rá jelentkező, addig szíve-joga, ilyen egyszerű. Elhiszem, hogy fáj és irigy a kérdező exe, amiért a nő bejött egy nálánál jobb pasinak is, de erről senki nem tehet és ez baromira nem jogosítja fel arra, hogy konkrétan zaklassa az exét, ennyi.

4. Nem hazugság ,feketén-fehéren ott van a kérdés alatt. A valóban életről miniálisat tudó racionális férfi (vagy nő) pontosan tisztában van azzal, hogy a rosszindulatú pletykák villámgyorsan terejdnek és nagyon sokszor a fele sem igaz, sőt van hogy alapja se sok, max annyi, hogy Petike látta Gizikét egy fiú fülébe súgni és egyből elterjesztette, hogy Gizike összefeküdt azzal a sráccal és szépen ment körbe-körbe, szájról-szájra a pletyka, miközben szó sem volt hasonlóról sem. Kismillió ilyet láttam/tapasztaltam már én is a közvetlen környezetemben, ám de itt megjegyzendő: ha lenne is bármi alapja a pletykának, akkor SINCSEN joga senkinek a másikat az engedélye nélkül fogdosni. Nem, akkor sem, ha az anyaszült meztelenül állna előtted, csak ha egyértelműen jelezte, hogy megengedi. Akinek ezt magyarázni kell, akinek tényleg sokadjára le kell írni, hogy nincs rendben a másikat kéretlenül fogdosni, az egy hulladék, ezen nincs mit szépíteni. A kérdező pedig pontosan ez a kategória, ugyanis azontúl, hogy áldozathibáztat, folyamatosan pártolja a szexuális zaklatást, mert vagy 5x írta le, h szerinte egy sulis lánynak jól esik, ha a bugyijába nyúlkálnak meg ha a lány az ő meglátása szerint kihívó ruhában van, akkor is joga van a fiúknak őt zaklatni. Nehogy már az legyen a szemét, aki elítéli a molesztálást/zaklatást!

5. Semmirenó nem kell kéeps legyen, amit nem akar és/vagy amifáj, rossz élmény, taszító számára. Pont. Te talán benne lennél, hogy a nőd felcsatolhatóssal megdugjon, hmm? Vagy ha valami olyanra gerjedne, amit te nem akarsz, mert taszít a puszta gondolata és/vagy mert fáj, akkor nyugodt szívvel engednéd, hisz nehogy már ennyire ne legyél képes? Vicc.

“Rendes vele, elélvezteti “

Meg ne haragudj, a nő is képes arra, hogy elélvezteti a férfit a puncijával és nem pedig a seggével!!, szóval egálban van a történet, a férfi is elélvezett, a nő is elélvezett, úgyhogy ne adjuk már elő, hogy a nő hálával, pontosabban anállal tartozik az orgazmusért cserébe! Lószart Bár sok férfi a saját orgazmusa után már nem akaródzik venni a fáradtságot, hogy a nőt is csúcsra jutassa, hisz köztudott, hogy a nőknek nehezebben megy az orgazmus szex közben.

Az meg külön a legalja, hogy tudatosan akar a kérdezőnek fájdalmat okozni a pasija és hetek óta bszogatja egyre erőszakosabban, hogy igen is engedje. Aki agyilag annyira zokni, hogy nem bírja felfogni, hogy a szex a kölcsönös élvezetekről szól, az dugja egérlyukba a farkát, de tényleg. És igen, rengeteg nőnek borzasztó fájdalmas az anál, lehet újat mondok, de mindenkinek más a fájdalomtűrőképesség és amíg az egyiknek nem fáj az adott dolog, addig a másiknak rohadtul.

2023. márc. 21. 16:56
 55/55 anonim ***** válasza:
82%

folyt*

6. Hol írt olyat bárki, hogy nem kell rendszeresen mosakodni?! Kevered a szezont a fazonnal, ráadásul rettentően tudatlan vagy a témát illetően, mégis okosabbnak akarsz tűnni, mint az orvosok. Nonszensz. Azt írtuk, hogy NEM AJÁNLOTT rendszeresen ÖBLÖGETNI BELÜLRŐL A HÜVELYT (btw, tudod egyáltalán mi az a hüvely? Nem, nem a bemenet, amit valóban meg kell mosni), mert többet árt, mint használ, éppen ellenkező hatást vált ki, mert hogy emiatt könnyebben összeszedhet az ember 1-1 fertőzést. Ezt nőgyógyász szakorvosok állítják, tényekkel alátámasztva és a megérzéseim azt súgják valahogy ők jóval nagyobb tudással rendelkeznek a témát illetően nálad meg a gyakori közönségénél. Félelmetes, hogy sokadjára sem bírod felfogni és orvosilag bizonyított tényeket tagadsz.

7. Remélem tudod, hogy rengeteg férfi (már nem a hisztis incelek, akik puncit még csak képről láttak meg az anyjukét jobb esetben) meg gond nélkül húzza fel a gumit komoly párkapcsolatban is. Egyetlen pasi kedvéért sem fogom hormonokkal tömni magam, az hogy te el akarod bagatellizálni a foggátló, sokszor igen komoly eü kokcázattal (pl trombózis) járó mellékatásait, a te szegénységi bizonyítványod. Kockáztasd te a saját egészségedet, ne másével szórakozzál. Nektek a gumi a világon semmiféle eü következménnyel nem jár, ellenben a nőknek a fogamzásgátló. Aztán persze ha a nő szedi a tabit és mégis terhes lesz, hisz nincs 100%-os védelem, akkor az ilyen véglények sírnak a legjobban, hogy nem erőszakolhatják rá az abortuszt a nőjükre. Azt meg majd mindjárt elhiszem, hogy te mennyi szép meg sikeres nővel találkoztál, akik véletlen pont az orrodra kötötték mivel védekeznek. :D Hát hogyne. Az igényességnek meg aztán a világon semmi köze ahhoz, hogy foggátlót vagy gumit használ az illető védekezésként.

Az én barátnőim közül, akikkel tényleg vagyunk olyan jóban, hogy tudjuk ki-mivel védekezik, konkrétan a 80%-nak gumizik a pasija mindenféle hiszti meg problémázás nélkül. Személy szerint én abban a pillanatban vágnám ki a pasit (ha nem lennék kapcsolatban), amint közli h ő nem akar gumit húzni és szedjek én gyógyszert. Az ilyennel nincs szex, történet vége.

8. De van érv, (bár nem mintha bárkinek magyarázattal tartozna az ember, hogy adott dolgot miért tart kizáró tényezők), az én értékrendembe nemes egyszerűséggel nem fér bele az, hogy valaki addig süllyedt, hogy pénzért vett szexet egy qrvától. Számomra ez visszataszító, maga a prosti intézményét is megvetem, ennyi. És nem, olyannal sem jönnék össze, akiről köztudott, hogy mindent megdug, amin lyuk van. Bár azzal, hogy megint idekeverted a rasszizmust, ismét bebizonyítottad, hogy milyen undorító belsőd van. A prosti önként megy prostinak (kivéve az emberkereskedelem áldozatai), a pasi meg önként fizet a szexért, ellenben egy fekete ember nem tehet arról, hogy az ő bőrszíne fekete és nem fehér. Aki e kettő között párhuzamot von, az fejben nem 100%-as. Persze ettől még érezhet így, nyugodtan lehet rasszista, nyugodtan visszautasíthatja a fekete expasival rendelkező nőt (úgyis csak a nő nyer vele), totál magánügye, ettől még a szememben az ilyen nem férfi, de ember se igazán és örülnék csak, hogy minél elpbb megszabadultam tőle. Egyébként ti sem igazán érveltetek, hogy miért is kizáró ok a fekete ex, ha már itt tartunk...

9. Nem az jött ki, hogy nem baj, ha a nő hányásra izgul, hanem az h vicc, hogy a kérdező hőbörög, miközben ugyanezt csinálja, ráadásul azzal példálózik, hogy bezzeg neki a félredugás sincs elnézve. Hagyjuk már, a fétissel senkit nem csalsz meg, ha meg ennyire undorító számára (nekem is az lenne, szóval nem a nő fétisét védem) a tudat, hogy erre izgul a nője, akkor hagyja el, ennyire egyszerű.

Sok 12-13-14 éves KISLÁNY is fejlett, sokszor nagyobb a melle, mint egy felnőtt nőnek, menstruálnak, termékenyek, akkor rendben van rájuk izgulni?! Gyomorforgató, de tényleg. Normális tizenéves lány únem fog leállni apja korú, sokszor elhízott/pocakos pasival, mikor válogathat a korabeli sportos pasik közül, szóval nyugodtan álmodozzatok, úgyis csak álom marad.

Amúgy bocsánat, de nem rémlik, hogy valamikor is láttál volna rólam vagy bármelyik másik kommentelőről képet. Az én testem pont beleesik a feszes és “gyönyörűbe”, bár inkább a kidolgozott szót használnám, mivel kiskorom óta sportolok és edzek, úgyhogy ez nagyon nem talált, továbbá aligva vagyok “szétbszva” 4 szexuális partnerrel a hátam mögött, tehát megint mellé. További szánalmasan gyenge és egyben gusztustalan személyeskedés? Vicces, hogy ilyen okádék személyiséggel és stílussal te ekézel itt másokat. :D

Hajrá, érvek helyett lehet kötekedni, hogy "jaj de hosszú", persze szigorúan egy kis személyeskedéssel :)

2023. márc. 21. 16:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!