A bpi autósok közössége nevű csatornán miért van ennyi agresszív, betegesen rosszindulatú autós?
Most láttam egy videót, amiben egy görkoris lány pirosban átment a zebrán, és majdnem elütötte.
A hozzászólás majdnem fele ilyen "ki kellett volna szállni, kirúgni a fogait" meg "összevérezte volna az autót", és ezeket sokan névvel írják a facebookos oldalon.
jó, helyesírásuk és szókincsük alapján nem épp professzorok, de akkor is megdöbbentő, milyen frusztráltak és rosszindulatúak.
Minimum egy pszichológus rájuk férne.
Arra azért figyeljünk , hogy az internetes kommentárok még névvel vállalva is torzítanak, ugyanezek az emberek gyakran másként nyilvánulnak meg akkor, amikor úton vannak és pláne máshogy, ha nem tudnak egy nagy gázzal elhajtani egy konfrontáció esetén.
Ne feledjük azt sem, hogy ez a nevében is, kimondottan egy autós közösség, messzemenőkig érvényesül a csordaszellem és mondjuk egy kerületi mindenes csoporthoz viszonyítva alulreprezentáltak más közlekedők csoportjai. (Más kérdés, hogy valójában nincs olyan, hogy valaki csak autós, csak gyalogos, csak bringás, hiszen minimum sétálnia mindenkinek kell párszáz méternyit minimum...)
Továbbá van még egy tényező: otthon, a kanapén szürcsölgetve a 89 Ft-os dobozos sört egészen más az ember reakciója, mint amikor adrenalintól felpumpálva, más közlekedőkkel a háta mögött kellene helyretenni egy-egy ilyen valóban idióta és felelőtlen figurát. Én valószínűleg még leengedtem volna az ablakot és közöltem volna vele, hogy nem normális , aztán ugyanígy mentem volna tovább, nyilván forrongva még egy darabig.
Sajnos tele van ilyen frusztrált, idegbetegekkel az ország, akik így vezetik le a feszültséget, ugyanezeket a lúzereket találod meg a bpi autósok csoportban.
Persze a nagy többségük csak a monitor mögött vagy az autóban ülve keménykedik. Ha kérdőre vonod, hogy miért akart megölni, akkor rögtön maguk alá csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!