Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy igényes, 27 éves nő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igényes, 27 éves nő is ismerkedhet Tinderen?

Figyelt kérdés

Én eddig eléggé lenéztem a Tindert, kicsit szánalmasnak tartottam ha valaki ott ismerkedett.

Nekem eddig 2 hosszú kapcsolatom volt, és már 27 évesen úgy érzem lehetetlen csak úgy ismerkedni. Amúgyis ösztönlény vagyok, tehát nálam nem jöhet szóba semmilyen felszínes dolog (kinézet, vagy bármi ilyesmi), CSAK akkor lépek ha érzek is valamit a férfi iránt.

Viszont már annyira nagyon magányos vagyok, hogy elgondolkodtam a Tinderen. Viszont én egy elég komoly nőnek tartom magam, bizalmam a férfiak felé az exeim miatt nulla, én építettem fel az életemet (saját lakás, autó, jól fizető munkahely), soha nem szorultam rá férfira. Tehát nem olyan férfit keresek aki bármi ilyesmit nyújtana nekem, hanem aki tényleg társ, és egymás mellett vagyunk, egyikünk sem több a másiknál.

Na mindegy, mennyire gáz a Tinder, érdemes szerintetek egy próbálkozás? :/

Félreértések elkerülése végett, nem vagyok egy 10/10es nő, inkább érzelmileg érzem úgy, hogy nem férne bele az életembe még egy "lecke", mostmár tényleg a boldogságot keresném, már ha újra elkezdek férfiak felé nyitni. Eddig sajnos tini korom óta csak a pofára esést, a bántást, és a masszív kihasználást tapasztaltam tőlük, egészséges párkapcsolatom még sosem volt.

2023. márc. 20. 15:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#5 Elég szomorú ez, bár elképzelhető, hogy vannak olyan férfiak, akik mondjuk a sok sikertelen próbálkozás után lesznek bátortalanok.

Nem értem, hogy miért lettem lepontozva, amikor szerintem semmi rosszat nem írtam. 5-ös voltam.

2023. márc. 20. 17:14
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
Kicsit visszataszító ez a "kihaénnem" stílus, valamint a beképzeltség határtalansága és hogy vered a melled, hogy mindent elértél és semmire nincs szükséged. Nekem abszolút nem jöhetne szóba ilyen nő, sokkal inkább a szerényebbek, a szerethetőbbek. De ezzel szerintem sok férfi így van. Akinek bejön a kérdező ilyen bemutatkozással, azzal nagyon komoly gondok vannak, vagy csak mazochista.
2023. márc. 20. 17:21
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Másik meg, hogy mi jogon állapítod meg, hogy szánalmas-e vagy sem. Ki a fenének képzeled magad, de most komolyan.
2023. márc. 20. 17:22
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha félsz a csalódástól meg az átveréstől, de egész eddig képtelen voltál kiszűrni az életedből, akkor neked nem javaslom a Tindert.
2023. márc. 20. 19:33
 15/20 anonim ***** válasza:
55%
Kerdezo, ha a gyakoris szinvonalat el birod viselni, a ti der sem lesz kihivas 😅
2023. márc. 20. 19:38
 16/20 anonim ***** válasza:

A gyakori itt marad a semmiben, a tinderes arc viszont találkozik veled, különben nincs értelme.

De ha még online begorombul, hülyeséget beszél, vagy csak tahó, az már személyesen neked szól.

Van különbség.

2023. márc. 20. 19:53
 17/20 A kérdező kommentje:

#12 nem ismerkedős szövegnek szántam amit kiírtam. Nem tartom magam beképzeltnek. Egyszerűen látom a világot, látok nő típusokat, és leírtam hogy én melyik vagyok. Kb 5 közeli barátnőm van, ők pl. nem ilyenek mint én. Ők például igenis nézik a férfi pénztárcáját, sőt egyik barátnőm másfél éve munkanélküli és 31 évesen még otthon lakik a szüleivel, tehát kicsit arra akartam utalni, hogy az a fajta nő vagyok, aki tényleg a BOLDOGSÁG és a TELJESSÉG ÉRZÉS miatt keres párt. Nem azért hogy nyaralni menjen, nem azért, hogy legyen partner a babaváró hitelben, stb stb. Tehát csak az értékrendemmel próbáltam utalni arra, hogy komoly nőnek tartol magam.

A Tindert meg azért tartottam szánalmasnak, mert olyan mintha az ember kirakatba rakná magát. Illetve zavarna, hogy aki rám ír, az valószínűleg más nőkkel is beszél. Ezeket sosem tudtam jó érzéssel elfogadni.

Ettől függetlenül köszönöm mindenki válaszát, egyelőre nem regisztrálok fel 😅😅 mikor kapcsolatban voltam (+fiatalabb) basszus rengetegen próbálkoztak, személyesen is, ismerősi körben is. Most meg már egyszerűen szűkül a kör, és bocsánat hogy így fogalmazok, de tényleg egy normális réteg ebben a korban már "elkelt".

2023. márc. 20. 20:47
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

"Most meg már egyszerűen szűkül a kör, és bocsánat hogy így fogalmazok, de tényleg egy normális réteg ebben a korban már "elkelt"."

Ne írd le így magad, attól, hogy ennyi idősen nem keltél el, még bőven beleeshetsz a normális rétegbe.

Sok sikert!

2023. márc. 20. 21:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt Tinderről egy 4 éves kapcsolatom. A baráti társaságban 3 házasság van Tiderről, abból az egyikben már van 2 gyermek. Ha az én esetem nem is, a többi talán egy kis bátorítás. Nyugodtan ki lehet próbálni, maximum x idő múlva törlöd a profilod és az applikációt is.
2023. márc. 21. 23:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Amugy nem ertem az ilyen ki merjem-e probalni tipusu kerdeseket. Majd idegenek jobban tudjak, hogy fel merj-e jelentkezni egy oldalra, amirol amugy barmikor torolheted magad, ha nem tetszik? Mintha a bungie jumpingozasrol kerdeznel.
2023. márc. 22. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!