Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egerben az egyetemen tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egerben az egyetemen tényleg nincsenek normális értékrendű, komoly kapcsolatra vágyó fiúk?

Figyelt kérdés

Unokahúgom három éve jár egyetemre és még nem jött össze senkivel, még középiskolában volt az első és egyetlen kapcsolata.

Szakesteken állítólag klikkesedés van és a mai srácok nem mennek oda a lányokhoz,max üzen neki egy másik csajtól... Vagy azt se mert nem merik. De miért? -Régen oda mentek,elmondták,hogy szimpi a csaj,beszélgettek,táncoltak stb. Meg manapság sok fiatal túlsúlyos pasit látok,de ha most huszon évesen 90-100kg milyen lesz 40-évesen?-Tudom a belbecs a fontos,de 3-4 hónap alatt a külcsínyra is rá lehet gyúrni. Annyi magányos rendes csaj van,nektek is jó lenne ha szeretve lennétek? Vagy nincs ilyen igény'?

2023. márc. 19. 22:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Kb 5 éve mikor egyetemre jártam azok a srácok akik csak szexet akartak mentek bulizni de bárki akit ismertem és komolyabb kapcsolatot akart az nem vagy már volt valakije. Én pl egész életemben házasságban gondolkoztam, de egyetem alatt pont volt barátnőm így fel se jött hogy ismerkedjek, de egy lány egyszer megpróbált felszedni, ha nem lett volna valakim valszeg működött volna, de őszintén ha egy lány nem kezdeményezne velem beszélgetést nem mennék oda senkihez és nem azért mert töketlen lennék hanem mert 1) nem szeretek csak külső alapján odamenni valakihez 2) nem ezért jártam egyetemre

De mindig nyitott voltam beszélgetésre bárkivel

2023. márc. 21. 06:23
 22/26 A kérdező kommentje:

#20 /16-18:)/

Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataid.

Értem és elképzelem felvázolva a dolgokat...Nekem az nem klappol az egészben aki egyik csajtól megy a másikig hátha összejön valami?

Az ilyen srác nem egy érzelmes típus, jó nem hatalmas love story-ra gondolok, de valami szikra'-kvázi alap szimpátia csak kell ,hogy pont az "adott"csajhoz menjen oda. -Tehát aki csajról-csajra megy, száll:),hogy ugyan lesz-e valami?-főleg egyetemen, vagy kollégiumban ezt gyorsan kibeszélik ám a csajok egymás között...és utána már az a srác esélytelen.

Legtöbb nőnek simogatja a lelkét ha a tömegből' csak őt veszik észre.

Szóval nekem fura az olyan pasi is aki húsz különböző nővel el tud képzelni egy kapcsolatot vagy az életét.

A jelenlegi párommal közös társaságban ismerkedtünk meg, elhívott egy teára, majd következőleg én egy gyorsétterembe...-Ahol elmondta, hogy sokat gondol rám stb és velem el tudna képzelni egy komoly kapcsolatot.

Tehát ki lett mondva mit szeretne.-Lehet a gyorsétterem hatására:) -De együtt vagyunk 4-éve.

# Összegezve akkor a mai fiúk zöme nem lép, mert nem mert esetleg visszautasítják,- az unokahúgom battyogjon oda olyan sráchoz akivel már többször beszélt és megdobogtatja a szívét.-Ugye az nem biztos, hogy a srácnak is viszont dobog..."-De a csajnak úgy sincs lelke"-De van, tehát a kudarc neki is kudarc, de ő vállalja be mert a pasik egy részének így kényelmes. Ok.

Vagy eddig is el volt pár évig egyedül, de baráti körrel ezután is meglesz.

Vagy talán majd jön egy bátor ifjú akinek pont ő kell és ezt képes is felnőtt módon lekommunikálni.

Most eszembe jutott a gyermekkori méhek és virágok története...

- Érdekes lenne ha a méhek hanyatt dobnák maguk egy levélen és várnák, hogy a virágok odatobzódjanak köréjük.

Értem, modern kort élünk ....

Azért bízom abban, hogy nem ilyen élettelen a helyzet és mindenki fóbiák és szorongások nélkül tud ismerkedni,ha akar.

2023. márc. 21. 11:34
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Annyit tennék hozzá az összegzésedhez, amivel egyetértek, és főleg az utolsó mondatodhoz, hogy az én meglátásom szerint mindkét félnek (férfiak és nők) egyszerre kellene változni.

Nem volt minden íratlan illemszabály hülyeség 60 évvel ezelőtt.

Pl egy táncos összejövetelen íratlan szabály volt, hogy EGY tánc minden fiúnak jár, aki odamegy adott lányhoz. Illetlenség volt visszautasítani egy felkérést. Na persze ezzel visszaélni is illetlenség volt, azaz mondjuk fiúként letapizni rögtön a lányt. Az is illetlenség volt, hogy ha láttad, hogy nincs nagy lelkesedés, akkor ennek ellenére többször odamentél egy lányhoz felkérni. Ekkor már jöhettek a "ne haragudj pihenek most" mondatok, mert a fiú ha látja, hogy neki fáradt volt, mással meg már a harmadik dal óta nem jön le a táncparkettről, akkor megtanulta, hogy ez azt jelenti, ennél a lánynál neki nincs esélye. Nade mivel a fiúk tudták, hogy 80% az esély arra, hogy legalább egy tánc erejéig kapnak esélyt megmutatni magukat - mert voltak persze akkor is h*lyep*csa lányok, akik mindenkit elhajtottak csak úgy -, ezért odamentek, aztán legrosszabb esetben megköszönték a táncot, visszakísérték az asztalhoz a lányt, és ennyi volt. Eközben pedig mondjuk látszódott, hogy tutijó táncos a srác, és más lány meg később az este folyamán szívesen fogadta az ezredik felkérését is.

Ez a "rendszer" kiválóan szabályozta a "kereslet-kínálat"-ot, segített belőni a saját értékünket, így pár év alatt, tizenévesen kitapasztalta az emberek 80%-a, hogy hogyan-kinél érdemes próbálkozni és huszonévesen meg is találták egymást. A maradék 20% persze ugyanolyan idióta nő és mondjuk erőszakos b*nk* férfi volt, mint amilyenek mindig is voltak és vannak. De a nagy rész azért megtalálta egymást. Mert volt esélye gyakorolni, ügyesedni a srácok 80%-nak.

Ma számos kutatás szerint a legkapósabb korban (16-23) lévő lányok/nők a férfiak 80%-át átlag alattinak látják kinézet alapján, és a közeledésüket is valószínűleg ilyen rátával utasítják vissza. Szóval a gyakorlás lehetősége megmaradt a fiúk 20%-nak.

Kikerült az egyenletből ez az önszabályzás, és mint látszik, elszabadult a pokol :D Hiába megy a "már más idők vannak" hangoztatása, mint látjuk senki sem járt vele jól.

Ehhez kapcsolódva: a méhecskét is minden virág ugyanolyan nyitottan várja, ha a méhecske béna és nem tud belőle nektárt szerezni az az ő baja. De az esélyt megkapja minden virágtól :)

Némelyik méhecske ügyesebb, neki már az első virágból sikerül nektárt szereznie, egy másiknak csak az 5.-ből. De végül mindannyian nektárral térnek haza a családjukhoz.

Azonban manapság kikerült az egyenletből ez az önszabályzás, és mint látszik, elszabadult a pokol :D

2023. márc. 21. 12:21
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
* A mondat ismétléséért bocsi, csak benne maradt, ahogy szerkesztgettem a szövegemet :)
2023. márc. 21. 12:31
 25/26 A kérdező kommentje:

# 23. Szóval aki érintett és rátalál erre a kérdésre, itt hirtelenjében szakavatott terjedelmesen kifejtett válaszadómmal (remélem megfelel a titulus)karöltve kipalléroztuk a bizonytalanokat. :)

Az tuti, hogy a kérdésen ill válaszokon is szétröhögi majd magát, azután nemtől függetlenül rendel egy pizzát és este elmegy kocsmázni a haverokkal...

De "mi" azért hiszünk a pillangó hatásban és reméljük, hogy a fiatalok körében nagy összeborulások születnek, persze a professzionális segítségünknek' köszönhetően. :D

2023. márc. 21. 14:40
 26/26 A kérdező kommentje:

A probléma megoldódott...

Lett párja az unokahúgomnak.

2023. márc. 29. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!