Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet kiküszöbölni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiküszöbölni, hogy az első randi “gáz” legyen?

Figyelt kérdés

Több randij is voltam az elmúlt egy évben, van ahol azért nem lett folytatás, mert én nem akartam, van ahol azért, mert a lány nem akarta.

Megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy valamit rosszul csinálok a randi előtt, hogy rosszul szűröm a lányokat akiket randira hívok…:D

Hogyan lehet a legkissebbre szorítani annak a lehetőségét, hogy az első randi ne az utolsó legyen? Többet kéne előtte beszélni telefonon? Vagy picit tovább ismerkedni?

2023. márc. 19. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Nálam már a pocsék helyesírás miatt kiesnél. Az, hogy kivel passzolsz, kivel nem, csak személyesen derül ki. Lehet, semmit sem csinálsz rosszul, csak eddig rossz emberekkel találkoztál.
2023. márc. 19. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Online ismerkedésnél cannak pasik, akik pár mondat után bedobják, hogy találkozzuk, ott látjuk majd, van-e kémia, érdeklődés. Nem-nem. Na az ilyenekből lennének a kínos randik. Nekem nem nagyon volt kínos randim, mert azokkal randiztam, akik írás alapján érdekesek és érdeklődőek voltak, közben kihull, akivel már ott sem megy a kommunikáció, vagy nincs is valódi érdeklődés.
2023. márc. 19. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Feltétlenül bele kellett kötni a helyesírásába, kedves első válaszoló. Az ember véletlenül elüt egy betűt, mert történetesen a "j" az "n" fölött helyezkedik el a billenyűzeten és már rögtön meg kell alázni az embert, hogy pocsék a helyesírása. És nem egy hivatalos levélről van szó vagy valami tudományos weboldalról, hivatalos fórumról, hanem egy gyakori kérdések.hu-ról. Úgy gondolom ezzel az apró félreütéssel is tökéletesen értelmezhető a kérdező kérdése. De nyílván egyeseknek feltétlenül bele kell kötni mindenbe amibe csak lehet.
2023. márc. 19. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Ettől függetlenül, a hozzászólásod többi pontjával teljes mértékben egyetértek.
2023. márc. 19. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
1-es, csak betűt ütött félre. A központozás tökéletesen jó, te nagyonhü..lye.
2023. márc. 19. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:

*legkisebb

... de tényleg nem ezen múlik.

2023. márc. 20. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!