Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg igaz a 30-as gyerekes anyukákra?Sokuknak ez a szint társkeresőn?
Én csak ámulok hogy kb ilyen tényleg egy átlagos randi egy kisgyerekes anyukával?
Ez jön be nekik?
Hát gondolom mindenkinek van egy igényszintje, kinek fentebb, kinek lentebb. Ez igaz akkor is, ha 30-as anyuka vagy, meg ha huszonéves független lány.
Mondjuk én most leszek 30 és van két kicsi gyerekem, el nem tudom képzelni, hogy akár beszélőviszonyba keveredjek egy ilyen Alekosz-típusú fickóval (vagy akár pont vele), nemhogy más, de ez én vagyok. Szerencsére nem is vagyok rászorulva.
Egyszer volt egy ilyen elböffenése, hogy ő a felső tízezerhez tartozik... Emellé tegyük azt, hogy az anyjával élő biztonsági őr, vagyis még annak is szar volt így már az se, de most megint elkezdte felkapni a média így valami idióta műsörba azt hiszem sikerült is befúrnia megint magát némi alamizsnáért. És akkor ennyit tudok róla, úgy hogy amint meglátom valahol nyomok tovább... Borzalom hogy ezeket hypeolja a média.
Szóval nem, az általam ismert 30-as anyukák ennél a figuránál ezerszer magasabbra teszik a lécet ha pasit néznek, és teszem hozzá jól is teszik. 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!