Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg igaz a 30-as gyerekes anyukákra?Sokuknak ez a szint társkeresőn?

Figyelt kérdés

[link]

Én csak ámulok hogy kb ilyen tényleg egy átlagos randi egy kisgyerekes anyukával?

Ez jön be nekik?

2023. márc. 18. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Alekosz egy kamugép😅
2023. márc. 18. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Hát gondolom mindenkinek van egy igényszintje, kinek fentebb, kinek lentebb. Ez igaz akkor is, ha 30-as anyuka vagy, meg ha huszonéves független lány.

Mondjuk én most leszek 30 és van két kicsi gyerekem, el nem tudom képzelni, hogy akár beszélőviszonyba keveredjek egy ilyen Alekosz-típusú fickóval (vagy akár pont vele), nemhogy más, de ez én vagyok. Szerencsére nem is vagyok rászorulva.

2023. márc. 18. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Ja hát amit Alekosz mond azt biztosan készpénznek lehet venni.
2023. márc. 18. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer volt egy ilyen elböffenése, hogy ő a felső tízezerhez tartozik... Emellé tegyük azt, hogy az anyjával élő biztonsági őr, vagyis még annak is szar volt így már az se, de most megint elkezdte felkapni a média így valami idióta műsörba azt hiszem sikerült is befúrnia megint magát némi alamizsnáért. És akkor ennyit tudok róla, úgy hogy amint meglátom valahol nyomok tovább... Borzalom hogy ezeket hypeolja a média.

Szóval nem, az általam ismert 30-as anyukák ennél a figuránál ezerszer magasabbra teszik a lécet ha pasit néznek, és teszem hozzá jól is teszik. 32/F

2023. márc. 18. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Te hiszel ennek a kiégett véglénynek? 😂
2023. márc. 18. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Tízből kilenc párkereső anyuka sosem állna le ezzel a bohóccal, szóval nem venném mérvadónak :D
2023. márc. 18. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
Harmincas kisgyerekes, ráadasul elvált anyuka vagyok. Ha csak ilyen Alekosz-félék udvaroltak volna, soha többet nem lett volna/lenne senkim. Ez egy idióta. Tv-be, médiába ha unatkozom lehet rajta röhögni, de mint férfi... Pff
2023. márc. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!