Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők összejönnétek egy olyan férfival aki egy eldugott kis faluban egy tanyaszerű hatalmas telken lakik?
Szerintem amíg aktív éveit tölti az ember, addig oké lehet (mínusz gyerekek, gyerekkel ez esélytelen), de amint nyugdíjas/öreg lesz, akkor már megint hátrány. Nagymamám majd' 90 éves koráig élt teljesen önellátó módon, abszolút zéró segítséggel tőlünk, mert kicsi lakásban lakott, azt rendben tudta tartani, az orvos, gyógyszertár, piac háromszöge 500m sugarú körben vette körül, és még egy park is volt a ház előtt, ahol levegőzni, sétálni tudott ha kedve tartotta. Egy tanyán ez nem így van, 90 évesen ott már nem tudsz egymagad ellenni, nem tudod karban tartani a földet, állatokat, ha nagy a ház, azt sem, az orvoshoz, gyógyszertárba nem tudsz csak úgy eltotyogni a két lábadon, mert csak a szomszéd faluban van, de autót meg nem vezetsz, nem is vezethetsz ilyen idősen már. Szóval ez kb csak addig oké, amíg az aktív éveidben vagy, és nincs gyereked (mert azért gyerekkel ezt nem lehet csinálni, sok a munka, kevés az idő, a gyereknek mindig időre be kell érnie az oviba, iskolába, tömegközlekedés nincs normális, szóval amíg nincs jogsija és saját autója, addig cipelheted a hátsóját mindenfelé, kamaszként bulizni esélytelen, hogy eljárjon bárhová is (önállóan), szóval nem, bár jól hangzik, hogy a természetben nőjjön fel, ezt az életet nem kívánom a gyereknek. Így tényleg csak kb 20-50 éves korom között, ha nem vállalunk gyereket, akkor jöhetne szóba, de az meg olyan fura, hogy 50 évesen költözzek be a városba, nem? :D
Szóval nekem ez az életstílus annyira nem fekszik.
#13 Hát nem tudom, én gyerekként egy ugyanilyen helyen nőttem fel, és nem cserélném el a gyerekkorom másra. :)
Kisgyerekként folyton apám és a traktorok körül voltam. Ha dolgozni ment valamelyikkel akkor is, ha szerelni kellett akkor is ott voltam láb alatt és figyeltem, meg próbáltam segíteni. (Már felnőtt fejjel, nem is kell szerelőt hívnom ha valami elromlik. :D)
14 éves koromig kerékpárral jártam a barátaimhoz a szomszéd településre vagy szüleim vittek/hoztak (de ez volt a ritkább), 14 éves koromtól meg már motorral. Úgyhogy kicsit ugyan macerásabban de ez is megoldott volt.
Fiú gyerekként nagy élmény volt ott felnőni, de nem vitatom hogy lány gyerekként lehet hogy nem lett volna olyan jó.
#15 Nem mondom hogy jól tudok angolul de ha egy adott téma angolul érhető csak el akkor megbirkózom vele. Világéletemben németes voltam (sajnos), annak ellenére hogy utáltam.. Utólag tanultam meg valamelyest angolul így annyira jó nem vagyok benne.
A Min-till és No-till technológia az ami engem érdekel, viszont ez Magyarországon nem igazán elterjedt, Amerikában annál inkább. Így leginkább csak angol nyelven lehet ezzel kapcsolatban szakmai tapasztalatokat, tanulmányokat fellelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!