Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A 30 ÉV ALATTI FÉRFIAK TÖBB MINT FELE (63 SZÁZALÉKUK) SZINGLI, MÍG A NŐKNEK MINTEGY HARMADA (34 SZÁZALÉKUK) VALLOTTA MAGÁT EGYEDÜLÁLLÓNAK UGYANEZEN KOROSZTÁLYBAN. "
Tehát a férfiak 37%-a dugja a nők 64%-át. Remek, mi ebben bármi új? :D
De rossz ez a cikk, borzalmas. Tele ismétléssel, sulykolással. A végére már annyira untam, de még mindig a magas elvárásokat ismételte. Szörnyű. A lényeg kb 4 mondat volt, de az is egy nulla információ. Kb a semmit tudtuk meg.
Szerintem fals is az egész, de ebbe már bele se menjünk... Hazabeszél a szerző biztos vagyok benne.
Tök reális, én is azt kérdezgetem minden első randimon, hogy melyik iskolába írassuk a leendő gyerekeinket.
Az is valószínű, hogy a nők 2/3-a jár a férfiak 1/3-ával.
#kamu
27/N
9-es értelmezd az adatokat: "A 30 ÉV ALATTI FÉRFIAK TÖBB MINT FELE (63 SZÁZALÉKUK) SZINGLI, MÍG A NŐKNEK MINTEGY HARMADA (34 SZÁZALÉKUK) VALLOTTA MAGÁT EGYEDÜLÁLLÓNAK UGYANEZEN KOROSZTÁLYBAN."
A lényeg itt a kor. 30 év alatt a férfiak 2/3-nak nincs senkije, míg a nőknél csak az 1/3 van egyedül. Hogyna jön ez ki? A 30 év altti nők 1/3-a korukbeli, a maradék 1/3 pedig már 30 évnél idősebb pasival van együtt. Micsoda megfejtés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!