Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha egy olyan pasival randiznál aki hatalmas jattot ad majd később meg tudnád hogy ez egy trukk a részéről hatalmas jattot ad látszólag de amikor te elfordulsz és indulsz akkor a felét visszaveszi?
Ha úgy néz ki, mint Henry Cavill <3 akkor megmondanám neki, hogy csúnya dolog volt és ilyet többet ne csináljon és nekem nincs szükségem rá, hogy ilyesmivel felvágjon előttem, mert enélkül is szerelmes vagyok belé és ha nincs pénze, akkor fizethetek én is legközelebb meg tudok főzni is, nem várom el, hogy étterembe vigyen.
Ha pedig egy átlagos pasi, akkor értelemszerűen nem lenne több randi, nem tudnék elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy majd meglopja a közös gyerekünket (vagy akit annak hisz, de olyan szép, mint Henry Cavill <3, egyébként is emancipált nőként jogom van attól teherbe esni, akitől én akarok, neki viszont nincs joga engem elszámoltatni vagy kérdőre vonni, amúgy is Franciaországban büntetik is a férfit, ha titokban csináltat DNS tesztet, csak az Orbáni diktatúrában lehetséges ilyen nőelnyomás, hogy elküldi a gyerek hajszálát meg a sajátját egy laboratóriumba, majd az eredménytől függően kidobja a nőt pici babával együtt. Henry Cavill <3 biztosan nem tenne ilyet.).
Először is, még az alapvető illemmel sincs tisztában. Etikett szerint úgy szokás fizetni, hogy a többiek ne lássák, hogy mennyi volt, sem a fogyasztás, sem a borravaló. Van olyan étterem, ahol erre jobban figyelnek, pl. tárcában hozzák a számlát és akkor csak az látja, aki fizet. De ha nem, nőként én akkor sem szoktam nézegetni, hogy mennyi volt.
Másodszor meg nem hogy illetlen, hanem sunyi és béna is. Nem lennék tovább kiváncsi rá.
#5: "De ha nem, nőként én akkor sem szoktam nézegetni, hogy mennyi volt."
Milyen illemtudó vagy és mennyire ismered az etikettet.
Az ágyban is ilyen jól tudod, hogyan tegyél az urad kedvére és olyan finomakat és gondosan főzöl, mosol, takarítasz, mint dédnagyanyád? Mármint ahol a főként férfiak által feltalált és kifejlesztett technológia nem veszi le a válladról a terhek nagyrészét és nem kell már a patakparton teknőben mosni meg a csirkét se kell levágni és tollazni, megteszi helyetted a szintén férfi hentes?
Vagy ezek a részek már annyira nem vonzók és szimpik a klasszikus korból, csak mikor kiöltözve pózerkedni kell, mint valami arisztokrata hölgy?
7#
Ahogy az 5 ös írja. Megkérdezi a pincér hogy ki fizet, és neki mutatja meg a számlát.
A legtöbb helyen ahova mi beültünk, a pincér automatikusan a páromnak vitte a számlát.
7#
A mai világban már nem kell ilyenekre alapozni. De én pl éltem olyan házban ahol nem volt áram, kézzel mostam, sparhelten föztem. Fát vágtam. Az állatokat elláttam, de meg nem öltem őket.
Ma már fényévekkel jobb életet élek, mert ez csak az ugródeszka volt az életemben.
Sok minden megmaradt abból az időből, így a páromnak mindig kedveskedek finomságokkal, a kenyeret is itthon sütöm. Cserébe ő kedveskedik nekem és elvisz étterembe, mondván nem házvezetőnek kellettem neki, hanem társként. Gépesítve vagyunk, azért hogy több minőségi időt tudjunk együtt tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!