Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet olyan, hogy hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy hozzám egy pasi sem illik?

Figyelt kérdés

Már 10 éve "csinálom" az ismerkedést, azóta jó pár sráccal randiztam, kavarás, 1-2 komolyabb kapcsolatom volt, stb, szóval igen csak sok emberrel beszélgettem.

És tényleg kezd olyan érzésem lenni, hogy egyszerűen senki sem illik hozzám.

Mindenkivel azt érzem, hogy valahogy különbözünk. Nyilván nem is várható, hogy 100%-ban olyan legyen valaki, mint én, de még olyan szinten sincs meg az összhang, hogy rendes kapcsolat sem alakul ki, mert már előbb összeveszünk, vagy idegesít a másik, vagy furán viselkedik, vagy nincs beszéd téma.

Soha életemben nem volt olyan, hogy valakivel el tudtam volna tölteni mondjuk úgy egy hétvégét, hogy hosszú órákig beszélgetünk, hogy annyira jól érzem magam, hogy haza sem akarok menni. Leginkább csak a szex szokott működni (vagy még az sem 🤦)

Egy fiú barátommal vagyok csak igazán közeli viszonyban, de kapcsolatként az sem működne, tudom, hogy bosszantana, meg amúgy sem jövünk be egymásnak.

De másokkal még ilyen viszony sem alakult ki. Legtöbbször unatkozom mellettük.

Miért vagyok ennyire különc vajon?

2023. márc. 18. 14:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Érzelmileg rettentően éretlen vagy, kérdező, ez az egyik fő magyarázat. Sem VALÓDI ember-, sem VALÓDI önismereted nincs (még).
2023. márc. 18. 15:30
 12/20 A kérdező kommentje:

5-ös, igen ez így igaz, arra gondoltam az előbb, hogy nincs semmi ilyen, hogy pl. legyen ilyen vagy olyan diplomája, ennyi centi legyen, stb.

De egyébként valóban volt bennük közös. Alapvetően nekem a kisfiús arc tetszik, és a világos, haj/szem, nem jön be, aki nagyon borostás, szőrös, "latin" típus, sosem randiztam ilyen sráccal. Testalkatra a vékony alkat tetszik, vagy szálkás.

Ez fogalmam sincs, miért van így, de nem tud más megtetszeni.

Személyiségre azért jobban különböztek, de tetszik, ha valaki okos, tájékozott, és bár gyakran fogtam ki zárkózott típusokat, de egyébként ezt nem szeretem, meg ez ugyebár alapból növeli az esélyét, hogy ne kerüljetek közelebb egymáshoz.

Elég magányos farkas vagyok, szóval a nagyon tapadós srácokkal szintén nem randizom.

Az is tetszett, amikor valaki kicsit ki tudott mozdítani a komfort zónámból, de ő meg olyan volt, aki utazik egész évben különböző országokba..

Szóval összességében, olyan embert tudnék elképzelni, aki nyitott, szívesen mesél magáról, de nem igényli, hogy 0-24 együtt legyünk, mert én is ilyen vagyok.

2023. márc. 18. 15:31
 13/20 anonim ***** válasza:
97%

"Bocs, de hazudol!"

Bocs, de nálad az elsődleges probléma az ISKOLÁZATLANSÁG. De az nagyon.

2023. márc. 18. 15:31
 14/20 anonim ***** válasza:
4%
Nővel próbáltad már?
2023. márc. 18. 16:28
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

3

Pedig kene, hogy legyen valami lista, mert így mész bele a vakvilágba és azt sem tudod, mit keresel. Magadat mennyire ismered ? Anélkül nehéz hozzad illő társat választani, hogy nem tudod, te milyen vagy és mire van igenyed.

Kellenek az elvárások, de ezt ne úgy értsd, hogy elvarod, a másik ne dohányozzon, ezért osszejossz egy dohanyossal és várod, hogy leszokjon. Hanem alapból olyat keress, aki megfelel az elvarasaidnak. Mert így csak sodrodsz és nagy rá az esély, hogy senki olyannal nem fog osszefujni a szel, akivel kellene.

2023. márc. 18. 16:34
 16/20 anonim ***** válasza:
92%

"3. Bocs, de hazudol! Mert le sem köpsz valószínűleg egy 43 éves pasit, mert öreg neked, vagy nem kell a Béla a melóhelyedről, mert ő csak egy őr, de Tomi sem kell, mert nős, Géza sem, mert csak 173 cm.,.."

ÉÉÉS? Mi van akkor, ha így van?

Én is csuklóból hajtanám el mindet (Gézán kívül).

2023. márc. 18. 16:41
 17/20 A kérdező kommentje:
15-ös, már válaszoltam erre.
2023. márc. 18. 16:45
 18/20 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem van.

Én 24 vagyok,de nekem randim sem volt,csók se.

Esélytelennek tartom,hogy valaha ez változzon.

2023. márc. 18. 23:16
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
18. És miért is? Égett a tested/arcod? Egyedül élsz egy szigeten? Életfogytos vagy a sitten? Fogyatékkal élsz?
2023. márc. 18. 23:26
 20/20 anonim ***** válasza:
8%
Ronda pasi vagyok, de nagyon szivesen kinyalnálak ;)
2023. márc. 19. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!